Libnet.ro
UNICEF

11:30

Victor Hanescu s-a calificat in turul doi la Indian Wells

Online Sport Online Sport,
Victor Hanescu s-a calificat in turul doi la Indian Wells

Ajuns pe tabloul principal in urma calificarilor, Victor Hanescu a reusit vineri noapte calificarea in turul secund in competitia masculina de simplu de la Indian Wells. continuă pe Online Sport

Tenis: Victor Hanescu s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Indian Wells

Victor Hanescu s-a calificat in runda a doua a turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Indian Wells informeaza Agerpres. Tenismanul roman a reusi calificarea dupa ce l-a invins, vineri, pe rusul Mihail.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Indian Wells, la dublu

Perechea Monica Niculescu/Alexandra Panova Romania/Rusia) s-a calificat, joi, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei, potrivit Mediafax.

Raluca-Ioana Olaru s-a calificat in turul doi la Indian Wells, la dublu

Perechea Raluca-Ioana Olaru/Olga Savciuk Romania/Ucraina) s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei, scrie Mediafax.

Indian Wells: Victor Hanescu s-a calificat pe tabloul principal. Ce adversar va avea

Victor Hanescu, locul 146 ATP, a trecut de calificari si s-a calificat pe tabloul principal al turneului Masters 1. 000 de la Indian Wells. in primul tur, il va intalni pentru a zecea oara pe Mihail Iujnii, numarul 64 mondial.

Victor Hanescu continua in calificarile de la Indian Wells

Jucatorul Victor Hanescu a trecut, marti noapte, de primul tur al calificarilor de la Indian Wells, primul turneu din seria Masters 1000 in circuitul ATP.

Victor Hanescu pe tabloul principal de la Indian Wells

Victor Hanescu s-a calificat, miercuri noapte, pe tabloul principal al turneului de la Indian Wells, California, prima competitie din seria Masters 1000 a circuitului ATP.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Indian Wells, la dublu

Perechea Monica Niculescu/Alexandra Panova Romania/Rusia) s-a calificat, joi, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari,.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 68 WTA, s-a calificat, miercuri, in turul doi al turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, si o va intalni pe Serena Williams, liderul clasamentului mondial, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Indian Wells

Monica Niculescu 68 WTA) a debutat la Indian Wells, cu victorie pe terenul 4 al complexului californian, impotriva sarboaicei Alexandra Krunic 75 WTA), scor 6-2, 6-1, in 74 de minute. in turul doi, partida.

Indian Wells 2015: Raluca-Ioana Olaru s-a calificat in turul doi la dublu

Indian Wells 2015. Perechea Raluca-Ioana Olaru/Olga Savciuk Romania/Ucraina) s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de la Indian Wells SUA).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )