Libnet.ro
UNICEF

13:30

Tenis: Victor Hanescu s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Indian Wells

B1 B1,
Tenis: Victor Hanescu s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Indian Wells

Victor Hanescu s-a calificat in runda a doua a turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Indian Wells informeaza Agerpres. Tenismanul roman a reusi calificarea dupa ce l-a invins, vineri, pe rusul Mihail. continuă pe B1

Victor Hanescu s-a calificat in turul doi la Indian Wells

Ajuns pe tabloul principal in urma calificarilor, Victor Hanescu a reusit vineri noapte calificarea in turul secund in competitia masculina de simplu de la Indian Wells.

Indian Wells: Victor Hanescu s-a calificat pe tabloul principal. Ce adversar va avea

Victor Hanescu, locul 146 ATP, a trecut de calificari si s-a calificat pe tabloul principal al turneului Masters 1. 000 de la Indian Wells. in primul tur, il va intalni pentru a zecea oara pe Mihail Iujnii, numarul 64 mondial.

Victor Hanescu continua in calificarile de la Indian Wells

Jucatorul Victor Hanescu a trecut, marti noapte, de primul tur al calificarilor de la Indian Wells, primul turneu din seria Masters 1000 in circuitul ATP.

Victor Hanescu pe tabloul principal de la Indian Wells

Victor Hanescu s-a calificat, miercuri noapte, pe tabloul principal al turneului de la Indian Wells, California, prima competitie din seria Masters 1000 a circuitului ATP.

Indian Wells: Victor Hanescu, in turul doi dupa ce l-a invins pe Mihail Youzhny

Victor Hanescu 146 ATP) a reusit sa furnizeze una din surprizele zilei de la Indian Wells turneu din categoria Masters), jucatorul roman calificandu-se in turul doi dupa ce l-a invins pe Mihail Youzhny 64 ATP).

Indian Wells: Victor Hanescu, in turul doi al calificarilor

Victor Hanescu, locul 146 ATP, cap de serie numarul 20, l-a invins, marti, cu scorul de 6-4, 6-1, pe americanul Alex Kuznetov, pozitia 199 in ierarhia mondiala, in prima mansa a calificarilor turneului de 1. 000 de puncte de la Indian Wells Masters).

Simona Halep, Monica Niculescu si Victor Hanescu joaca vineri si sambata la Indian Wells

Simona Halep, locul 3 WTA, Monica Niculescu, locul 68 WTA, si Victor Hanescu, locul 146 WTA, vor evolua, vineri seara si sambata dimineata, la competitiile de tenis de la Indian Wells.

Victor Hanescu a ajuns pe tabloul principal la Indian Wells (ATP)

Tenismanul roman Victor Hanescu l-a invins pe georgianul Nikoloz Basilasvili cu 3-6, 6-4, 7-6 5), miercuri, in ultimul tur al calificarilor pentru tabloul principal de simplu al turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 5. 235 dolari, potrivit Agerpres.

Indian Wells 2015. Victor Hanescu l-a invins cu usurinta pe Mihail Iujnii, scor 6-3, 6-4

Indian Wells 2015. Victor Hanescu, 146 ATP, a avut un meci usor cu rusul Mihail Iujnii, 64 ATP, pe care l-a invins cu scorul de 6-3, 6-4, la capatul unei partide incheiate rapid.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )