Libnet.ro
UNICEF

12:00

Floyd Maywather l-a invins pe Manny Pacquiao in meciul secolului. Cum a castigat americanul

Antena3 Antena3,
Floyd Maywather l-a invins pe Manny Pacquiao in meciul secolului. Cum a castigat americanul

Floyd Mayweather l-a invins la puncte pe Manny Pacquiao, duminica dimineata, la MGM Grand Arena din Las Vegas. Noul campion mondial la categoria supermijlocie este Floyd Mayweather. Boxerul american l-a invins in. continuă pe Antena3

INFOGRAFIEFloyd Mayweather - Manny Pacquiao: Meciul secolului in cifre

Publicatia spaniola El Mundo Deportiva prezinta principalele cifre din jurul meciului secolului, in care americanul Floyd Mayweather va boxa cu filipinezul Manny Pacquiao, meci programat duminica, de la ora 06. 00, la MGM Grand Arena din Las Vegas.

VIDEO Floyd Mayweather l-a invins la puncte pe Manny Pacquiao in Meciul Secolului

Floyd Mayweather l-a invins la puncte pe Manny Pacquiao, duminica dimineata, la MGM Grand Arena din Las Vegas, intr-un meci la categoria supermijlocie.

Meciul secolului: Pugilistul Floyd Mayweather l-a invins pe Manny Pacquiao la puncte

Floyd Mayweather l-a invins la puncte pe Manny Pacquiao, duminica dimineata, la MGM Grand Arena din Las Vegas, intr-un meci la categoria supermijlocie. Mayweather detine centurile WBC si WBA la categoria.

Floyd Mayweather l-a invins pe Manny Pacquaio in meciul de box al secolului

Pugilistul american Floyd Mayweather l-a invins la puncte pe filipinezul Manny Pacquiao, duminica dimineata, la MGM Grand Arena din Las Vegas, intr-un meci la categoria supermijlocie.

Leonard Doroftei, despre meciul dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao: Ia-ti-o tie, da-mi-o mie si tot asa

Floyd Mayweather l-a invins la puncte pe Manny Pacquiao, duminica dimineata, la MGM Grand Arena din Las Vegas, intr-un meci la categoria supermijlocie. Floyd Mayweather, in varsta de 37 de ani, este neinvins acum in 48 de meciuri, iar Manny Pacquiao, in varsta de 36 de ani, are 57 de victorii si sase infrangeri in 65 de partide.

Floyd Mayweather- Manny Pacquiao. Tot ce trebuie sa stii despre Meciul secolului

Floyd Mayweather va boxa cu filipinezul Manny Pacquiao, in meciul secolului, la MGM Grand Arena din Las Vegas. Gala va avea loc duminica de la ora 04. Floyd Mayweather, in varsta de 37 de ani, este neinvins in 47 de meciuri, iar Manny Pacquiao, in varsta de 36 de ani, are 57 de victorii si cinci infrangeri in 64 de partide.

De ce e mai iubit Manny Pacquiao ca Floyd Mayweather: ultima aroganta a americanului

Floyd Mayweather nu rateaza nici o ocazie de a-si etala averea si a lansat un filmulet in care isi expune bogatiile. Marele meci e duminica dimineata, in direct pe DolceSport si pe ProTv.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )