Libnet.ro
UNICEF

17:30

Fluctuatii pe pietele din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fluctuatii pe pietele din Europa

Actiunile societatilor listate la bursele din Europa care au operat ieri au fluctuat, in conditiile in care foarte multe piete au fost inchise in cea de-a doua zi a Pastelui catolic. continuă pe Ziarul Bursa

Putin mizeaza pe partidele populiste din Europa

De la extrema dreapta la cea stanga, partidele populiste din Europa sunt curtate de presedintele Rusiei, Vladimir Putin, care urmareste sa si le transforme in aliati, in campania lui impotriva Uniunii Europene, potrivit unei analize publicate ieri de AFP. Pe termen mai lung, Kremlinul mizeaza pe accederea acestor partide la putere, pentru schimbarea Europei si separarea ei de NATO si de Statele Unite ale Americii.

Politia a ajuns cu controalele la sectorul carnii. Peste 5.500 de politisti sunt in pietele din tara

In aceasta dimineata, Politia Romana efectueaza controale, la nivel national, in principalele piete comerciale, pentru prevenirea si descurajarea evaziunii fiscale in domeniul comertului cu peste si produse din peste, precum si carne si produse din carne. Joi fusese controlat sectorul panificatiei iar joi cel de legume si fructe.

Nu mai sunt eu ultimul dictator din Europa

Presedintele din Belarus, Aleksandr Lukasenko, denumit uneori ultimul dictator al Europei, s-a distantat de omologul din Rusia, Vladimir Putin pe fondul razboiului din Ucraina), declarand, intr-un publicat joi de Bloomberg, ca exista dictatori mai rai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )