Libnet.ro
UNICEF

01:06

FMI a redus estimarea de crestere economica in zona euro pentru 2014 si 2015

B1 B1,
FMI a redus estimarea de crestere economica in zona euro pentru 2014 si 2015

FMI a redus estimarea de crestere economica a zonei euro pentru 2014 si 2015, ingrijorat ca regiunea va continua sa se confrunte cu o inflatie scazuta si un nivel ridicat al somajului. Fondul Monetar. continuă pe B1

FMI a redus estimarea de crestere economica pentru Romania, de la 2,8% la 2,4%

Fondul Monetar International FMI) a scazut prognoza de crestere economica a Romaniei de la 2,8% la 2,4%, potrivit raportului World Economic Outlook publicat marti.

FMI a inrautatit prognoza de crestere economica a Romaniei, la 2,4%

Fondul Monetar International a redus estimarea privind cresterea economica a Romaniei la 2,4% pentru 2014, comparativ cu un avans de 2,8%, cat a anticipat in iunie, potrivit raportului World Economic Outlook publicat marti.

FMI a inrautatit prognoza de crestere economica a Romaniei

Fondul Monetar International a redus estimarea privind cresterea economica a Romaniei la 2,4% anul acesta, fata de un avans de 2,8% anticipat in luna iunie, potrivit raportului World Economic Outlook citat de Mediafax .

FMI a redus estimarea privind cresterea economica a Romaniei la 2,4% anul acesta

Fondul Monetar International a inrautatit prognoza privind cresterea economica a Romaniei, pentru acest an, la 2,4%, fata de cele 2,8 procente anticipate in luna iunie, scrie Mediafax. FMI a pastrat insa.

Pentru a se apropia de UE, Republica Moldova are nevoie de o crestere economica de 10%

O crestere economica anuala de 10% ar asigura cetatenilor din Republica Moldova un trai asemanator celui din Uniunea Europeana catre anii 2040. Concluziile se regasesc in Raportul preliminar Republica Moldova 2014: Raport de Stare a tarii, elaborat de Expert-Grup, transmite IPN.

William Brinza propune o subventie de 2.000 de euro pentru fiecare nou-nascut

Candidatul Partidului Ecologist Roman PER) la Presedintie, William Brinza, propune acordarea unei subventii de 2. 000 de euro pentru fiecare mama la nastere.

Miliardarul rus Oleg Tinkoff ofera 1 milion euro pentru patru ciclisti daca vor participa in cele trei mari tururi

Oleg Tinkoff, proprietarul echipei de ciclism Tinkoff Saxo, le-a promis rutierilor Alberto Contador, Chris Froome, Vincenzo Nibali si Nairo Quintana ca vor primi fiecare cate 250. 000 euro daca in 2015 vor participa in toate cele trei mari tururi ale lumii.

Avem proiecte de un miliard de euro pentru atragerea fondurilor europene

Ilfovul are, incepand din acest an, o strategie de dezvoltare pana in 2020, prin care si-a propus sa atraga fonduri europene de circa un miliard de euro in urmatorii cinci ani, ne-a declarat, intr-un interviu, Marian Petrache, presedintele Consiliului Judetean.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )