Libnet.ro
UNICEF

10:00

Focuri de arma in Focsani pentru prinderea unui sofer baut, dupa ce a avariat o autospeciala a Politiei

B1 B1,
Focuri de arma in Focsani pentru prinderea unui sofer baut, dupa ce a avariat o autospeciala a Politiei

Politistii din Focsani au tras focuri de arma pentru a prinde un sofer baut care a avariat autospeciala de Politie, relateaza Mediafax. Oamenii legii au fost solicitati sa intervina, luni seara, pentru. continuă pe B1

Focuri de arma, la Focsani, pentru prinderea unui sofer baut care a facut scandal intr-un bar.

Un sofer beat din Focsani, care facuse scandal intr-un bar, a fost prins de politisti dupa ce au tras mai multe focuri de avertisment, informeaza Mediafax. otrivit unui comunicat al Politiei Judetene Vrancea, oamenii legii au fost solicitati sa intervina, luni seara, pentru prinderea unui sofer de 26 de ani, din Focsani, care, baut fiind, a facut scandal intr-un bar, apoi a plecat cu masina pe strazile din municipiu. Politistii au incercat sa-l opreasca pe sofer de mai multe ori, tragand doua .

Focuri de arma in Focsani, pentru blocarea unui sofer baut, care i-a ignorat pe politisti

Catalin Catu, soferul unui Audi S6, a fost pana la urma blocat in trafic si a fost nevoie ca oamenii legii sa-i sparga geamul lateral al masinii sa-l scoata din autoturism.

UPDATE. Merkel: Putin accepta un grup de contact pentru inceperea unui dialog.

UPDATE: Vladimir Putin accepta un grup de contact pentru a incepe un dialog in privinta Ucrainei, a declarat cancelarul german, Angela Merkel, duminica, relateaza AFP, conform Mediafax. Presedintele Putin a acceptat propunerea cancelarului de a stabili imediat o misiune de ancheta si un grup de contact, eventual sub conducerea OSCE, pentru inceperea unui dialog politic, potrivit unui comunicat al Guvernului german. --- Presedintele rus, Vladimir Putin, si cancelarul german, Angela .

Discutie telefonica intre Putin si Merkel. Cancelarul german: Presedintele rus accepta un grup de contact pentru inceperea unui dialog

Presedintele rus a acceptat un grup de contact pentru a incepe un dialog privind situatia din Ucraina, a declarat, duminica seara, cancelarul germanAngela Merkel. Cei doi lideri politici internationali.

Laszlo Borbely nu vede niciun impediment pentru crearea unui nou Guvern: Solicitarile UDMR nu exced programul de guvernare

Vicepresedintele UDMR Laszlo Borbely a declarat, duminica, referitor la comentariul presedintelui Basescu, ca nu vede niciun impediment legat de crearea unui nou Guvern in Constitutie. Basescu a declarat ca.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )