Libnet.ro
UNICEF

15:00

Focuri de arma in Harghita, dupa oprirea unui sofer baut.

România Liberă România Liberă,
Focuri de arma in Harghita, dupa oprirea unui sofer baut.

Un politist rutier din Gheorgheni Harghita) a tras doua focuri de arma, pentru a calma mai multi barbati care devenisera agresivi cu agentii, dupa ce au oprit un sofer in trafic, conform Mediafax. De asemenea, si fortele speciale au fost nevoite sa intervina. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Harghita, Gheorghe Filip, a declarat ca in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 01. 00, o patrula a Biroului Rutier al Politiei Gheorgheni a oprit pentru control, in comuna Lazarea, un . continuă pe România Liberă

Focuri de arma trase de un politist din Harghita dupa ce politistii au oprit un sofer baut

Un politist de la Serviciul Rutier din Gheorgheni, judetul Harghita, a tras doua focuri de arma pentru a calma mai multe persoane care devenisera agresive cu agentii, dupa ce acestia au oprit in trafic un.

UE va semna Acordul de Asociere cu Ucraina dupa formarea unui guvern in urma alegerilor de la 25 mai

Uniunea Europeana va semna Acordul de Asociere cu Ucraina dupa formarea unui guvern in urma alegerilor anticipate care vor avea loc la 25 mai, a afirmat, luni, Olivier Bailly, purtatorul de cuvant al Comisiei.

Un sofer baut din Harghita a fost oprit de politsti cu focuri de arma

Un politist de la Serviciul Rutier din Gheorgheni Harghita) a tras doua focuri de arma pentru a calma mai multe persoane care devenisera agresive cu agentii, dupa ce acestia au oprit in trafic un barbat care.

Africa de Sud. 4 politisti rutieri au murit dupa explozia unui camion

Patru politisti sud-africani au fost ucisi si alti trei sunt grav raniti dupa ce un camion, care transporta cartuse explozive, a sarit in aer, transmite AP, citand oficiali de la Pretoria. Din primele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2959 seconds )