Libnet.ro
UNICEF

20:00

De ce sa nu folosesti Windows 10 daca esti un pirat adevarat

Playtech Playtech,
De ce sa nu folosesti Windows 10 daca esti un pirat adevarat

Cel mai popular mijloc de a obtine software sau divertisment piratat este folosirea trackerelor de torrente. Totusi, lumea torrentelor este impartita in doua: sunt site-urile casual cele mai populare, cum ar fi The Pirate Bay), de unde oricine poate descarca orice fara restrictii si mai sunt trackerele private, unde au acces numai adevaratii pirati. Ei [] De ce sa nu folosesti Windows 10 daca esti un pirat adevarat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Daca esti gamer, sunt sanse infime sa nu folosesti o placa NVIDIA

Un nou studiu al celor de la Mercury Research confirma ca sunt sanse infime sa nu aveti o placa video NVIDIA, daca aveti un desktop pentru gaming. Daca nu v-ati multumit cu performanta oferita de unul dintre IGP-urile Intel si ati optat pentru o placa video dedicata, ati fost nevoiti sa alegeti intre o solutie [] Daca esti gamer, sunt sanse infime sa nu folosesti o placa NVIDIA Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cat de iubit este Windows 10? Ati fi uimiti

La cateva saptamani dupa lansarea noului Windows 10, ne-am format o opinie clara despre noul sistem de operare Microsoft. Nu a trecut mult timp dupa lansarea Windows 8 ca sa ne dam seama ca respectivul SO este a fost un esec, cel putin cand vine vorba de aprecierea publicului. Desi a avut multe schimbari utile [] Cat de iubit este Windows 10? Ati fi uimiti Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Recunoasterea faciala din Windows 10 este surprinzator de eficienta

Printre posibilitatile de autentificare incluse in Windows 10 se numara si recunoasterea faciala, iar eficienta acestei functii este surprinzatoare. in cazul in care v-ati plictisit sa introduceti parole stufoase in fereastra de login de la Windows 10, puteti realiza acelasi proces folosind fata voastra. Prin intermediul webcam-ului trasaturile fetei va sunt scanate si comparate cu [] Recunoasterea faciala din Windows 10 este surprinzator de eficienta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Microsoft va tine in intuneric in legatura cu actualizarile din Windows 10

Dintr-unul dintre cele mai recente comunicate Microsoft aflam o schimbare radicala de politica vizavi de detaliile ce vor fi livrate cu fiecare update pentru Windows 10. Pana de curand, impreuna cu fiecare update pentru un sistem de operare Microsoft era inclus un set detaliat de informatii in format de text pentru ca utilizatorii sa inteleaga [] Microsoft va tine in intuneric in legatura cu actualizarile din Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,288 seconds )