Libnet.ro
UNICEF

21:30

Fondatorul unui forum din Arabia Saudita a fost condamnat la 10 ani de inchisoare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fondatorul unui forum din Arabia Saudita a fost condamnat la 10 ani de inchisoare

Un tribunal din Arabia Saudita a condamnat la 10 ani de inchisoare si 1. 000 de lovituri de bici pe fondatorul unui forum pe care l-a infiintat, fiind locul in care discuta despre rolul religiei in Regatul Islamic conservator, scrie presa internationala . continuă pe Wall-Street Ro

Turnul Regatului din Arabia Saudita - cea mai inalta cladire din lume

Golful face inca un pas catre cer. Alaturi de alte binecunoscute cladiri moderne simbolice - hotelul Burj Al Arab si turnul Burj Khalifa din Dubai, turnul Aspire din Doha sau Hotelul Torta, turnul Al Hamra din Kuweit si alti zgarie nori deja simbolici pentru arhitectura din zona Golfului - o noua dovada a maiestriei umane isi face aparitia: Turnul Regatului, aflat in constructie la Jeddah, in Arabia Saudita.

Fiul unui primar din Vaslui a fost retinut dupa ce ar fi legat o fata de 15 ani de un copac si ar fi abuzat-o sexual

Fiul unui primar din judetul Vaslui a fost retinut de politisti sub acuzatiile de viol si lipsire de libertate in mod ilegal, dupa ce ar fi legat o fata de 15 ani de un copac, iar apoi ar fi abuzat-o sexual,.

Un primar din judetul Vaslui a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Un primar din judetul Vaslui si-a angajat fiul pe functia de consilier personal. Acum, odrasla edilului a ramas fara loc demunca, iar tatal sau a fost condamnat pentru conflict de interese.

Locuitorii unui sat din Sri Lanka au fost surprinsi de o ploaie de pesti

Locuitorii unui sat din Sri Lanka au fost surprinsi de o ploaie de pesti, care s-a abatut asupra lor in timpul unei furtuni violente. Cum era de asteptat, localnicii s-au grabit sa-i adune in galeti pentru a se.

in Arabia Saudita, a inceput constructia celui mai inalt turn din lume

In Arabia Saudita, a inceput constructia celui mai inalt turn din lume, care va masura un kilometru inaltime. Pretul constructiei depaseste un miliard de dolari, iar principalul investitor este un print.

Fiul unui primar din Vaslui, retinut pentru viol. Victima este o fata de 15 ani

Fiul unui primar din judetul Vaslui a fost retinut de politisti sub acuzatiile de viol si lipsire de libertate in mod ilegal, dupa ce ar fi legat o fata de 15 ani de un copac, iar apoi ar fi abuzat-o sexual. Verisorul fiului edilului a fost si el retinut pentru complicitate la viol.

Un fost director al APM Constanta a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita

Senol Zevri, fost director al Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta a fost condamnat, joi, la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita, a decis Curtea de Apel Constanta, citata de.

Un politist botosanean a fost condamnat la 12 ani de inchisoare, dupa ce a omorat un om in bataie

Seful de post din comuna botosanenana Viisoara a omorat in bataie un barbat care facuse scandal in comuna. Dupa ce a iesit din mainile politistului, omul a fost dus de urgenta la Iasi cu multiple leziuni si a murit in spital. Magistratii l-au condamnat pe agentul de politie la 12 ani de inchisoare pentru omor.

Suparat ca nu este lasat sa asculte manele, un botosanean a mutilat cu ciocanul o educatoare. Acesta a fost condamnat la inchisoare

Educatoarea din localitatea Calarasi a fost atacata cu bestialitate fiindca i-a cerut agresorului sa nu mai asculte manele cu volumul casetofonului dat la maxim. Acesta i-a spart pur si simplu cutia craniana cu un ciocan. Femeia a supravietuit dar a ramas mutilata. Atacatorul va face puscarie.

Fiul unui primar din Vaslui, retinut ca ar fi violat o fata de 15 ani, eliberat de procurori

Fiul primarului din comuna vasluiana Gagesti, retinut de politisti dupa ce ar fi violat o fata de 15 ani pe care ar fi legat-o de un copac, a fost eliberat de procurori pe motiv ca victima si-ar fi schimbat.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )