Libnet.ro
UNICEF

23:00

Locuitorii unui sat din Sri Lanka au fost surprinsi de o ploaie de pesti

Antena3 Antena3,
Locuitorii unui sat din Sri Lanka au fost surprinsi de o ploaie de pesti

Locuitorii unui sat din Sri Lanka au fost surprinsi de o ploaie de pesti, care s-a abatut asupra lor in timpul unei furtuni violente. Cum era de asteptat, localnicii s-au grabit sa-i adune in galeti pentru a se. continuă pe Antena3

VIDEO Intre timp in Sri Lanka: Intr-un sat a plouat cu pesti spre bucuria satenilor

Locuitorii unui sat din Sri Lanka au fost placut surprinsi cand in timpul unei furtuni puternice a inceput sa ploua cu pesti. Vietatile au fost ridicate de o tornada care a trecut peste o apa de mica adancime. Satenii din districtul Chilaw au gasit zeci de pesti vii adunand in total 50 de kilograme, informeaza BBC.

Fiul unui primar din Vaslui a fost retinut dupa ce ar fi legat o fata de 15 ani de un copac si ar fi abuzat-o sexual

Fiul unui primar din judetul Vaslui a fost retinut de politisti sub acuzatiile de viol si lipsire de libertate in mod ilegal, dupa ce ar fi legat o fata de 15 ani de un copac, iar apoi ar fi abuzat-o sexual,.

Fiul unui primar din Vaslui, retinut pentru viol. Victima este o fata de 15 ani

Fiul unui primar din judetul Vaslui a fost retinut de politisti sub acuzatiile de viol si lipsire de libertate in mod ilegal, dupa ce ar fi legat o fata de 15 ani de un copac, iar apoi ar fi abuzat-o sexual. Verisorul fiului edilului a fost si el retinut pentru complicitate la viol.

Fiul unui primar din Vaslui, retinut ca ar fi violat o fata de 15 ani, eliberat de procurori

Fiul primarului din comuna vasluiana Gagesti, retinut de politisti dupa ce ar fi violat o fata de 15 ani pe care ar fi legat-o de un copac, a fost eliberat de procurori pe motiv ca victima si-ar fi schimbat.

Peste 60 de gospodarii din Mehedinti au fost INUNDATE. Traficul rutier a fost RESTRICTIONAT

Peste 60 de gospodarii din mai multe localitati din Mehedinti au fost inundate, duminica dimineata, iar circulatia rutiera este restrictionata pe DN 67, in acelasi judet, dupa ce apa a ajuns pe carosabil,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )