Libnet.ro
UNICEF

23:45

Fonduri europene 2018: Cte 200.000 Euro-7 milioane Euro pentru incubatoare de afaceri - s-au prelungit nscrierile. Ghidul solicitantului si planul de afaceri

Hotnews Hotnews,
 Fonduri europene 2018: Cte 200.000 Euro-7 milioane Euro pentru incubatoare de afaceri - s-au prelungit nscrierile. Ghidul solicitantului si planul de afaceri

Statul a prelungit perioada de depunere a proiectelor pentru fondurile europene cuprinse intre 200. 000 de euro si 7 milioane de euro fiecare, pentru finantarea incubatoarelor de afaceri, in care se pot dezvolta start-upuri si alte mici business-uri in Romania. Descarca din text Ghidul solicitantului si planul de afaceri pentru incubatoare. continuă pe Hotnews

BCR si-a crescut profitul net la 54,3 milioane euro

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut un profit net de 252,7 milioane lei 54,3 milioane euro), in primul trimestru din acest an, in crestere de la 196,3 milioane lei 43,4 milioane euro), in aceeasi perioada a anului trecut.

Finantari BT Leasing pentru firmele romnesti printr-un mprumut de 20 milioane euro de la Fondul European pentru Europa de Sud-Est

Firmele romanesti vor putea obtine finantare prin BT Leasing dupa ce Fondul European pentru Europa de Sud-Est EFSE) a acordat un imprumut de 20 milioane euro companiei pentru a sustine afacerile micro si mici.

Un proiect inedit de milioane de euro pentru a-i scapa pe oameni de saracie: bani pentru sapun, educatie si mutarea toaletei in casa

In comuna Hiliseu Horia, situata la granita de nord a Romaniei, in judetul Botosani, autoritatile locale au accesat un proiect inedit pe fonduri europene pentru a combate saracia.

CE finanteaza cu 27 milioane de euro construirea liniei interne de inalta tensiune Cernavoda-Stalpu

Comisia Europeana si Transelectrica au semnat un contract privind finantarea din fonduri europene a proiectului de construire a liniei interne de inalta tensiune Cernavoda-Stalpu.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 3,23 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 15,04 milioane de lei 3,23 milioane de euro).

La doi ani de la modernizarea cu fonduri europene, strazile din Cartierul Laminorul vor fi rascolite din nou. Ce investitie au pregatit autoritatile

Primaria Focsani va finanta cu suma de 895. 000 de lei iar Distrigaz Sud retele va investi 18. 266 de ei in extinderea conductei de distributie de gaze pe mai multe strazi din Focsani.

Administratia din Alba Iulia demareaza investitia de 8 milioane de euro pentru revitalizarea cartierului locuit de romi

Administratia locala din Alba Iulia va demara activitatile pentru investitia de 8 milioane de euro din zona cartierului in care locuiesc cateva mii de locuitori de etnie roma. Consiliul local va aproba luni Planul Urbanistic Zonal pentru ansamblul urban cu spatii socio-culturale, educative si de locuit in cartierul Gheorghe Sincai.

BCR a realizat un profit net de 54,3 milioane de euro in primul trimestru al anului

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut un profit net de 252,7 milioane de lei 54,3 milioane de euro), in primul trimestru al acestui an, potrivit datelor publicate astazi.

Afacerea Panseluta: ADP Sector 1 a platit 17 milioane euro pe florile din parcuri

Directorul general, sefii serviciului de achizitii si inspectorii aceluiasi serviciu din cadrulAdministratiei Domeniului Public Sector 1 Bucuresti, sunt urmariti penal de catre Directia Nationala Anticoruptie pentru abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite. Acestia au supraevaluat valoarea lucrarilor de amenajare a spatiilor verzi de 17 ori valoarea pietii) si a bunurilor ornamentale cu adaos comercial de 340%).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )