Libnet.ro
UNICEF

05:30

Fonduri europene si nationale de 4 miliarde de euro au intrat, in 2016, in conturile fermierilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fonduri europene si nationale de 4 miliarde de euro au intrat, in 2016, in conturile fermierilor

O suma record de 4 miliarde de euro a intrat in 2016 in conturile fermierilor autohtoni prin schemele de plati directe din Fondul European de Garantare pentru Agricultura FEGA), prin masurile de dezvoltare rurala finantate din Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala FEADR), dar si datorita subventiilor acordate integral de la bugetul de stat. continuă pe Ziarul Bursa

DOCUMENT Dupa 10 ani: Cate miliarde de euro a pompat Uniunea Europeana in Romania

Cea mai recenta situatie oficiala de la Ministerul Finantelor arata cam cate miliarde de euro a atras Romania ca fonduri europene si cate a platit la bugetul blocului comunitar in cei 10 ani de la aderarea tarii la Uniunea Europeana.

Romania a intrat in 2017 cu o rezerva valutara de 34,38 miliarde de euro

La 31 decembrie 2016, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei au coborat la 34,24 miliarde euro, fata de 34,38 miliarde euro cat fusesera cu o luna inainte. Fata de 31 decembrie 2015, rezervele valutare au urcat cu circa doua miliarde de euro, arata un comunicat transmis marti de BNR.

Cine este Mihaela Toader, propusa pentru Fonduri Europene

Mihalea Toader, propusa de PSD pentru a fi ministru delegat al Fondurilor Europene in Guvernul Grindeanu, a ocupat in ultima perioada functia de director in Ministerul Fondurlor Europene.

Tara noastra trebuie sa plateasca 1,26 miliarde euro catre UE si Banca Mondiala

Tara noastra trebuie sa plateasca peste 1,26 miliarde de euro, in 2017, catre Uniunea Europeana UE) si Banca Mondiala, din imprumutul stand-by contractat in 2009, potrivit datelor Ministerului Finantelor Publice MFP).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )