Libnet.ro
UNICEF

14:30

Fondurile de Pensii din Romania nu pot fi nationalizate, sustine ASF

România Liberă România Liberă,
Fondurile de Pensii din Romania nu pot fi nationalizate, sustine ASF

Fondurile de pensii obligatorii administrate privat Pilonul II) sunt in totalitate alimentate din alocatii de la stat. Dar aceste alocatii, odata transferate catre fonduri in numele cetatenilor romani beneficiari, devin active in proprietate privata si ele nu mai pot fi retrase sau nationalizate confiscate), potrivit Constitutiei, a precizat Misu Negritoiu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), conform Agerpres. continuă pe România Liberă

Fondurile de pensii din Romania nu pot fi nationalizate

Fondurile de pensii obligatorii administrate privat Pilonul II) sunt in totalitate alimentate din alocatii de la stat. Aceste alocatii, odata transferate catre fonduri in numele cetatenilor.

De ce nu spun companiile din Romania ce salarii ofera candidatilor. Ofertele de joburi de pe website-uri omit cea mai importanta informatie, in timp ce in tari din UE exista transparenta totala

Majoritatea companiilor din Romania nu publica salariile in anunturile postate pe website-urile de joburi. Specialistii in resurse umane consultati de MEDIAFAX sustin ca fenomenul este determinat.

A fascinat toti strainii. Cum arata casuta din Romania care face furori printre turistii straini

Paul Axinte este un roman inginer care a reusit sa construiasca cea mai interesanta casa din Romania. Potrivit Adevarul. ro, casuta de poveste se afla in Sangeorz-Bai si a reusit sa.

Decebal Traian Remes, analiza dura a evenimentelor din Romania. De ce a gresit Sorin Grindeanu

Decebal Traian Remes, fost ministru al Agriculturii, a fost gazda pentru Razvan Dumitrescu si emisiunea Subiectiv. Fostul demnitar a vorbit despre evenimentele din Romania ultimelor.

Business report: Asociatia Participantilor la fondurile pensii, document catre ASF: Reactia in cazul NN Pensii este disproportionata; Cum s-a modificat topul celor mai bogati oameni din lume; Colliers: Comertul electronic va conduce la dublarea spatiilor

Bani din termopane: cum a reusit un antreprenor din Bacau sa produca ferestre de peste 23 de milioane de euro. Ce au in comun cavalerii Jedi si. Surpriza principala din economie: cresterea increderii in mediul de afaceri devine perceptibila analiza) Surpriza principala din economie, de la.

Amendarea companiei NN criticata de Asociatia Participantilor la fondurile pensii: O reactie disproportionala care erodeaza increderea populatiei

Autoritatea de Supraveghere Financiara a amendat joi cu suma de 750. 000 de euro compania NN Pensii pentru ca a trimis un mesaj de avertisment catre contribuitori in care anunta o posibila intentie a.

Denis Alibec poate deveni cel mai scump scump transfer din Romania. Gigi Becali: Am avut o oferta de 10 milioane, dar am cerut 15 milioane pe el

Denis Alibec, atacantul echipei FCSB, trece printr-o forma de moment foarte buna, iar Gigi Becali deja pregateste transferul sau simtind ca la mijloc pot fi multi bani. De altfel Gigi Becali a si dezvaluit.

Dezastrul administratiei din Romania. Sistemul de incalzire centralizata, faliment dupa faliment

Neplata facturilor la intretinere a adus falimentul. Pierderile anuale erau de 12 milioane euro, din cauza instalatiilor invechite. CET-ul a fost construit in 1966, iar conductele din anii 70 sunt ciuruite de rugina.

Scene revoltatoare la un meci din Romania: O femeie arbitru a fost batuta cu bestialitate de un jucator. Acesta a fost doar amendat cu 300 de lei

Fotbalul romanesc pare sa nu se desprida de Epoca de Piatra. Dovada o face un incident din Dambovita de la un meci de liga a V-a unde fotbalistul George Berbece, jucatorul celor de la Viitorul Selaru,.

Scene revoltatoare la un meci din Romania: O femeie arbitru a fost batuta cu bestialitate de un jucator

Fotbalul romanesc pare sa nu se desprida de Epoca de Piatra. Dovada o face un incident din Dambovita de la un meci de liga a V-a unde fotbalistul George Berbece, jucatorul celor de la Viitorul Selaru,.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )