Libnet.ro
UNICEF

14:30

Fondurile de pensii private, cel mai mare investitor institutional local de pe BVB

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fondurile de pensii private, cel mai mare investitor institutional local de pe BVB

Fondurile de pensii private din Romania Pilonul II si Pilonul III) investesc aproximativ 20% din activele acumulate din contributiile participantilor de cinci miliarde de euro in actiuni listate, marea majoritate a acestora circa 85%) fiind actiuni. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai mare cheesecake din Romania se va face de Zilele Clujului. Deliciu culinar de peste 200 de kilograme

Saptamana viitoare, in cadrul Zilelor Clujului, va fi organizat Festivalul Culinar International unde se va bate un record national: se va face cel mai mare cheesecake din Romania.

Assicurazioni Generali anunta cel mai mare profit operational din ultimii sapte ani

Assicurazioni Generali SpA, cel mai mare asigurator italian, a raportat, pentru primele trei luni din 2015, cel mai ridicat profit operational trimestrial din ultimii sapte ani, in baza veniturilor din investitii.

Google ramane cel mai mare furnizor global de media, Facebook are cea mai mare crestere. In Romania, cei doi giganti au cresteri anuale de peste 50% - raport Zenith

Google domina topul international al furnizorilor de spatii media Top 30 Global Media Owners 2015, publicat de reteaua internationala de media ZenithOptimedia. Dar, in timp ce Google isi mareste avantajul fata de cel mai apropiat competitor, cresterea cea mai mare in acest clasament este cea a Facebook, furnizor vazut drept principalul beneficiar al tranzitiei catre mobile, potrivit unui comunicat Zenith Romania. Agentia locala apreciaza ca si in Romania Google si Facebook inregistreaza cresteri anuale de peste 50%, desi pozitiile intr-un posibil clasament local nu ar fi inca atat de sus ca in clasamentul global.

Grecia se confrunta cu cel mai mare &171;exod al creierelor &187; de la moartea lui Socrate

Grecia se confrunta cu pierderea celui mai valoros bun al sau, capitalul uman, cei mai pregatiti si inteligenti profesionisti din Grecia parasind tara din cauza crizei, potrivit MarketWatch.

Cum este afectata sanatatea femeilor de folosirea tampoanelor interne - socul toxic, cel mai mare pericol. Sfaturile medicilor privind alegerea absorbantelor

Desi industria de producere a tampoanelor si absorbantelor a evoluat foarte mult continua sa existe controverse legate de acestea. Sindromul socului toxic este cel mai grav incident care poate sa apara in cazul femeilor care folosesc tampoane.

S-au epuizat abonamentele la Electric Castle Festival, cel mai mare fetsival din Romania. Mai sunt circa 12.000 de bilete

000 de oameni si-au rezervat deja un loc la Electric Castlepentru toate cele 4 zile de festival, anunta organizatorii. Asta inseamna ca s-au epuizat toate abonamentele disponibile pentru EC 2015 si ca, de azi, 16 mai, au fost puse in vanzare doar bilete de o zi, cate 3. 000 de lei pentru fiecare zi de festival. in plus, pana pe 25 mai trebuie sa va procurati bilete pentru camping.

Romania, printre tarile din UE cu cel mai lung program de lucru

Romania se numara printre statele Uniunii Europene cu cel mai mare numar de ore obligatorii de lucru saptamanale, 40, la cealalta extrema situandu-se Franta, unde saptamana de lucru este de numai 35,6 ore,.

Grecia se confrunta cu cel mai mare exod de creiere de la moartea lui Socrate

Autoritatile de la Atena negociaza de luni de zile un nou acord de finantare cu creditorii internationali, dar Grecia se confrunta in aceste zile si cu pierderea celui mai valoros activ al sau, capitalul uman, cei mai pregatiti si inteligenti profesionisti din Grecia parasind tara din cauza crizei.

LG G4 e deja disponibil la precomanda: La ce pret il aduce cel mai mare operator

Chiar daca LG G4 are specificatii foarte bune, completate de un ecran de 5,5 inci QuadHD, producatorul sud-coreean va continua strategia din 2014, oferindu-l la un pret mai mic.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Mad Max: Drumul furiei, mai bun, mai mare, mai spectaculos, mai zgomotos

Filmul Mad Max: Fury Road/ Mad Max: Drumul furiei are astazi premiera in cinematografele din Romania. George Miller reuseste, inca o data, dupa 30 de ani, sa surprinda un nou univers post-apocaliptic in care Tom Hardy preia stafeta de la Mel Gibson, intr-o pelicula considerata cel mai mare blockbuster al verii si cel mai bun film din ultimul deceniu.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )