Libnet.ro
UNICEF

06:30

Fondurile pentru medicina de familie vor creste an de an, astfel incat sa se ajunga la un procent de 10% pana in 2016

Adevărul Adevărul,
Fondurile pentru medicina de familie vor creste an de an, astfel incat sa se ajunga la un procent de 10% pana in 2016

Medicina de familie ar putea primi 10% din totalul fondurilor pentru Sanatate pana in anul 2016. Anuntul a fost facut de ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, acesta precizand ca in momentul de fata procentul alocat medicilor de familie variaza intre 6,4 - 6,8%, insuficient in conditiile in care actuala reforma sanitara pune un mare accent pe componenta de preventie. continuă pe Adevărul

Eugen Nicolaescu: Bugetul pentru medicina de familie va fi dublat pana in 2016.

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu a declarat miercuri seara ca bugetul pentru medicina de familie va fi dublat pana in 2016. Vreau ca la sfarsitul mandatului, in 2016, medicina de familie sa reprezinte 10% din bugetul Ministerul Sanatatii. In prezent, medicina de familie reprezinta 4,6-4,8%. Incercam anul urmator sa ajungem la 8,5, iar peste inca un an 9,2, iar in 2016 la 10%, a declarat ministrul intr-o emisiune la B1 TV. Eugen Nicolaescu a explicat ca autoritatile incearca prin .

Victor Ponta: A fost o EROARE a mea. Pensiile vor creste toate cu acel 3,76%

Premierul Victor Ponta a revenit asupra declaratiei sale in care spunea ca nu toate pensiile vor creste cu circa 3% si a declarat ca a fost o eroare, asigurand ca pensiile vor creste toate cu acel.

Vrem ca in 2016 medicina de familie sa ajunga la 10% din fondurile pentru sanatate

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat ieri seara, ca doreste ca la finalul mandatului, in 2016, medicina de familie sa reprezinte 10% din totalul fondurilor pentru sanatate, informeaza sursele de presa.

Ministrul Liviu Voinea: Salariile bugetarilor vor creste

Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, a declarat ca una dintre prioritatile Guvernului pentru anul viitor este cresterea salariilor mici ale bugetarilor. Ideea este de a creste cel putin.

Victor Ponta, despre pensii: Am facut o eroare. Legal, nu poti ingheta anumite pensii si sa le maresti pe altele. Toate pensiile vor creste in 2014 cu acel 3,75%/ Atac la liberali: Nu poti sa fii la guvernare dar sa te comporti ca in Opozitie

Premierul Victor Ponta a declarat telefonic, luni seara, la Romania TV, ca a facut o eroare sustinand ca va mari pensiile in mod diferit deoarece legal acest lucru nu este posibil, Curtea Constitutionala statuand ca o marire a punctului de pensie e valabila pentru toate pensiile. Am facut o eroare spunand ca vom mari diferentiat pensiile si salariile. Doamna ministru Campeanu mi-a atras atentia ca legal este imposibil. Pensiile se vor mari toate asadar cu acel 3,75%, a declarat premierul. Ponta despre pozitii liberale fata de majorarea cotei unice: Nu poti sa fii la guvernare, dar sa te comporti ca in Opozitie.

Veste proasta pentru cei care vor sa copieze! Ministerul Educatiei a primit doua oferte pentru un sistem IT care va permite verificari antiplagiat

Ministerul Educatiei a primit doua oferte pentru cumpararea unei solutii IT de gestiune a tezelor de doctorat si a titlurilor universitare, care va permite, printre altele, verificari antiplagiat, contractul fiind.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2022 seconds )