Libnet.ro
UNICEF

15:00

Fortissimo Capital si PCC vor depune oferta, saptamana viitoare, pentru Oltchim si petrochimia Arpechim

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fortissimo Capital si PCC vor depune oferta, saptamana viitoare, pentru Oltchim si petrochimia Arpechim

PCC SE, actionarul minoritar semnificativ al Oltchim, si fondul israelian de investitii Fortissimo Capital vor forma un consortiu pentru privatizarea combinatului valcean si au comunicat ministrului Economiei Varujan Vosganian ca vor face saptamana viitoare o oferta in acest sens. continuă pe Ziarul Bursa

Privatizarea Oltchim: israelienii de la Fortissimo Capital si PCC se asociaza

Fondul de investitii israelian Fortissimo Capital si PCC SE, actionar minoritar al Oltchim, vor forma un consortiu pentru privatizarea combinatului chimic si au transmis ministrului Economiei, Varujan Vosganian, si administratorilor judiciari, ca vor.

PCC si Fortissimo Capital vor face saptamana viitoare o oferta pentru preluarea Oltchim

PCC SE, actionarul minoritar al Oltchim, si fondul israelian de investitii Fortissimo Capital vor forma un consortiu pentru privatizarea combinatului valcean si au transmis, in cadrul discutiilor de astazi, ministrului Varujan Vosganian, ca vor face saptamana viitoare o oferta in acest sens, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Intalnire intre Varujan Vosganian si managerul Fortissimo Capital, fond de investitii care si-a manifestat interesul pentru privatizarea Oltchim

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, s-a intalnit marti, 3 septembrie 2013, cu Yuval Cohen, partener fondator si manager Fortissimo Capital, fond de investitii care si-a manifestat interesul in vederea participarii la procesul de privatizare al combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, anunta Ministerul Economiei, intr-un comunicat. La intalnire au mai participat Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE, actionarul minoritar al Oltchim, administratorii judiciari Gheorghe Piperea si Niculae Balan, precum si conducerea combinatului Oltchim, reprezentata de Armand Spiru.

Presedintele comisiei juridice din Camera Deputatilor: Saptamana viitoare vom relua dezbaterile la proiectul de lege privind cainii comunitari

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a luat in discutie miercuri procedura referitoare la proiectul de lege privind cainii comunitari, stabilind ca saptamana viitoare sa reia dezbaterile cel mai probabil intr-o sedinta comuna cu Comisia de administratie si cu invitarea mai multor decidenti de la nivelul administratiilor locale, a declarat pentru Agerpres presedintele comisiei, Bogdan Ciuca.

Chuck Hagel si John Kerry vor depune marturie in fata Senatului SUA cu privire la criza din Siria

Secretarul de Stat John Kerry si Secretarul Apararii Chuck Hagel vor depune marturie marti in fata Comisiei pentru Relatii Externe a Senatului SUA. Cei doi oficiali vor sustine pozitia administratiei prezidentiale referitoare la interventia in forta a armatei americane impotriva regimului din Siria, acuzat de folosirea armelor chimice.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2162 seconds )