Libnet.ro
UNICEF

17:30

Privatizarea Oltchim: israelienii de la Fortissimo Capital si PCC se asociaza

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Privatizarea Oltchim: israelienii de la Fortissimo Capital si PCC se asociaza

Fondul de investitii israelian Fortissimo Capital si PCC SE, actionar minoritar al Oltchim, vor forma un consortiu pentru privatizarea combinatului chimic si au transmis ministrului Economiei, Varujan Vosganian, si administratorilor judiciari, ca vor. continuă pe Wall-Street Ro

Fortissimo Capital si PCC vor depune oferta, saptamana viitoare, pentru Oltchim si petrochimia Arpechim

PCC SE, actionarul minoritar semnificativ al Oltchim, si fondul israelian de investitii Fortissimo Capital vor forma un consortiu pentru privatizarea combinatului valcean si au comunicat ministrului Economiei Varujan Vosganian ca vor face saptamana viitoare o oferta in acest sens.

PCC si Fortissimo Capital vor face saptamana viitoare o oferta pentru preluarea Oltchim

PCC SE, actionarul minoritar al Oltchim, si fondul israelian de investitii Fortissimo Capital vor forma un consortiu pentru privatizarea combinatului valcean si au transmis, in cadrul discutiilor de astazi, ministrului Varujan Vosganian, ca vor face saptamana viitoare o oferta in acest sens, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Zaremba se intoarce: PCC SE se aliaza cu fondul de investitii israelian Fortissimo Capital pentru privatizarea Oltchim

Fondul de investitii israelian Fortissimo Capital si PCC SE, actionar minoritar al Oltchim, vor forma un consortiu pentru privatizarea combinatului chimic si au transmis ministrului Economiei, Varujan Vosganian, si administratorilor judiciari, ca vor face saptamana viitoare o oferta.

Intalnire intre Varujan Vosganian si managerul Fortissimo Capital, fond de investitii care si-a manifestat interesul pentru privatizarea Oltchim

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, s-a intalnit marti, 3 septembrie 2013, cu Yuval Cohen, partener fondator si manager Fortissimo Capital, fond de investitii care si-a manifestat interesul in vederea participarii la procesul de privatizare al combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, anunta Ministerul Economiei, intr-un comunicat. La intalnire au mai participat Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE, actionarul minoritar al Oltchim, administratorii judiciari Gheorghe Piperea si Niculae Balan, precum si conducerea combinatului Oltchim, reprezentata de Armand Spiru.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )