Libnet.ro
UNICEF

16:30

Fost agent al Registrului Permise de Conducere, acuzat de avere nejustificata si fals.

România Liberă România Liberă,
Fost agent al Registrului Permise de Conducere, acuzat de avere nejustificata si fals.

Un fost agent sef din cadru Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor este cercetat de Agentia Nationala de Integritate pentru avere nejustificata si fals in declaratii, conform unui comunicat al ANI. Mircea Iamandi are o diferenta intre averea dobandita si veniturile realizate de aproximativ 49. 921 de euro. Potrivit unei precizari a Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Autovehiculelor, Mircea Iamandi a detinut functia de agent principal in cadrul . continuă pe România Liberă

Agent al Registrului Permise de Conducere, acuzat de avere nejustificata si fals.

Un agent sef din cadru Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor este cercetat de Agentia Nationala de Integritate pentru avere nejustificata si fals in declaratii, conform unui comunicat al ANI. Mircea Iamandi are o diferenta intre averea dobandita si veniturile realizate de aproximativ 49. 921 de euro. Citeste si: Agent al Politiei de Frontiera Moravita, cercetat pentru avere nejustificata In perioada 01 ianuarie 2005 31 decembrie 2007, IAMANDI MIRCEA a .

Sef al Registrului Permise de Conducere, acuzat de avere nejustificata si fals.

Seful Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor este cercetat de Agentia Nationala de Integritate pentru avere nejustificata si fals in declaratii, conform unui comunicat al ANI. Mircea Iamandi are o diferenta intre averea dobandita si veniturile realizate de aproximativ 49. 921 de euro. Citeste si: Agent al Politiei de Frontiera Moravita, cercetat pentru avere nejustificata In perioada 01 ianuarie 2005 31 decembrie 2007, IAMANDI MIRCEA a realizat venituri .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )