Libnet.ro
UNICEF

05:00

De ce a fost arestat fratele presedintelui

România Liberă România Liberă,
De ce a fost arestat fratele presedintelui

Mircea Basescu si complicele sau Marian Adrian Capatana au fost arestati preventiv de judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Bucuresti, motivul principal fiind ca masura este necesara pentru inlaturarea unei stari de pericol pentru ordinea publica. continuă pe România Liberă

Familia lui Bercea Mondial a fost trimisa in judecata pentru santaj la adresa fratelui presedintelui, Mircea Basescu

Membrii familiei lui Bercea Mondial au fost trimisi in judecata pentru santaj la adresa fratelui presedintelui Romaniei, Mircea Basescu, in cadrul scandalului care zguduie clasa politica romaneasca in ultimele zile.

Familia lui Bercea Mondial, trimisa in judecata sub acuzatia de santaj la adresa fratelui presedintelui, Mircea Basescu

ProcuroriiDirectiei Nationale i-au trimis in judecata pe membrii familiei lui Bercea Mondial pentru acuzatia de santaj la adresa lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu. Astfel au fost tri.

Ce cred romanii despre scandalul in care a fost implicat fratele presedintelui. Rezultatele surprinzatoare ale celui mai recent sondaj

Romanii cred ca Traian Basescu stia de toate discutiile dintre fratele sau si fiul lui Bercea Mondial. intr-un sondaj de opinie realizat de Avangarde, 40 la suta dintre romanii chestionati cred ca.

De ce a fost arestat Mircea Basescu. Motivarea judecatorilor: A primit 250.000 euro pentru a-l elibera pe Bercea Mondial

Lucrurile incep sa iasa la lumina in uriasul scandal de coruptie in care este implicat fratele presedintelui, Mircea Basescu. Potrivit judecatorilor, inregistrarile care il invinovatesc pe Mircea.

Mircea Basescu, fratele presedintelui tarii, afla azi daca va ajunge dupa gratii. Cum a ajuns din denuntator suspect

Dupa ce si-a petrecut noaptea in arestul Politiei Capitalei, fratele presedintelui, Mircea Basescu, va ajunge azi in fata magistratilor Tribunalului Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile, dupa ce procurorii DNA l-au pus joi sub acuzare pentru trafic de influenta.

DNA: Marius Constantin si patru membri ai familiei lui Bercea Mondial, trimisi in judecata pentru santajarea lui Mircea Basescu

Marius Constantin, precum si mai multi membri ai familiei lui Bercea Mondial au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru santaj, in dosarul in care este implicat si fratele presedintelui, Mircea Basescu, informeaza Directia Nationala Anticoruptie. Constantin si patru din membrii clanului Bercea i-au cerut lui Mircea Basescu 280. 000 de euro, pentru a nu face publice informatii privind presupuna lui implicare in fapte de coruptie.

Mircea Basescu a fost vizitat de mai multe persoane, la Arestul Capitalei

Procurorii au decis aseara in cel mai mare scandal de coruptie. Fratele presedintelui Mircea Basescu va sta dupa gratii 30 de zile. Asta dupa ce si Marian Capatana, omul care a luat banii pentru ca Bercea.

Monica Macovei despre cazul Mircea Basescu

Europarlamentarul Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, in al carei mandat a fost infiintat DNA, a postat pe pagina sa de Internet cateva consideratii cu privire la cazul in care este implicat fratele presedintelui, Mircea Basescu .

Mircea Banias, liderul Partidului Conservator Constanta: Sunt foarte surprins de ce s-a intamplat cu Mircea Basescu

Mircea Banias, liderul Partidului Conservator Constanta, se declara uimit de situatia in care a ajuns fratele presedintelui Traian Basescu.

Mircea Banias, liderul Partidului Conservator Constanta: Sunt foarte surprins de ce i s-a intamplat lui Mircea Basescu

Mircea Banias, liderul Partidului Conservator Constanta, se declara uimit de situatia in care a ajuns fratele presedintelui Traian Basescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )