Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mircea Basescu a fost vizitat de mai multe persoane, la Arestul Capitalei

Antena3 Antena3,
Mircea Basescu a fost vizitat de mai multe persoane, la Arestul Capitalei

Procurorii au decis aseara in cel mai mare scandal de coruptie. Fratele presedintelui Mircea Basescu va sta dupa gratii 30 de zile. Asta dupa ce si Marian Capatana, omul care a luat banii pentru ca Bercea. continuă pe Antena3

Mircea Basescu a fost retinut pentru 24 de ore de DNA. Acuzatia - trafic de influenta/ Avocat: Mircea Basescu nu a facut nicio declaratie la DNA, s-a prevalat de dreptul la tacere

Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de trafic de influenta, anunta Directia Nationala Anticoruptie. Concret, procurorii DNA il acuza ca a primit 250. 000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, in schimbul promisiunii ca va interveni pe langa magistrati pentru o sentinta favorabila in cazul lui Bercea. Mircea Basescu a fost dus joi seara in arestul Politiei Capitalei. Acesta nu a facut nicio declaratie in fata anchetatorilor prevalandu-se de dreptul la tacere, a declarat avocatul sau.

Mircea Basescu: Am fost convocat la DNA in calitate de suspect. Imi reprosez si eu anturajul

Mircea Basescu a precizat joi ca a fost chemat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in calitate de suspect si a afirmat ca i se par foarte normale declaratiile facute de fratele sau, presedintele Traian Basescu.

VIDEO Cum se bucura familia lui Bercea Mondial dupa ce Mircea Basescu a fost retinut de DNA

Familia interlopului Bercea Mondial a primit cu aplauze si chiuituri vestea retinerii lui Mircea Basescu de catre DNA. Imagini prezentate de Romania TV de la casa familiei lui Bercea Mondial o arata pe fiica acestuia, Izaura, si pe doi frati ai ei cum aplauda si striga de fericire.

Un barbat care a inselat mai multe persoane cu locuri de munca in strainatate a fost arestat

Un barbat, care sustinea ca este colaboratorul consulatului Italiei in Romania a inselat 11 persoane cu locuri de munca in strainatate, a fost arestat. Anchetatorii au stabilit ca acesta lua intre 200 euro si 1. 600 lei, pentru care emitea facturi si chitante contrafacute cu antetul consulatului.

Izaura Bercea regreta ca Mircea Basescu a fost retinut: Este nasul fetitei mele. imi pare rau ca s-a ajuns aici

Fiica interlopului Anghel Sandu a declarat ca regreta ca fratele presedintelui a fost retinut aseara pentru trafic de influenta de procurorii DNA.

Cele mai multe persoane stramutate de la Hitler incoace

Numarul persoanelor stramutate la nivel mondial din cauza conflictelor si a crizelor a depasit pragul de 50 de milioane. Este pentru prima data dupa al Doilea Razboi Mondial cand se inttmpla acest lucru, potrivit unui raport publicat vineri de inaltul Comisariat ONU pentru Refugiati UNHCR).

DNA: Mircea Basescu a fost retinut pentru 24 de ore si dus in arestul Politiei Capitalei, fiind acuzat de trafic de influenta

Mircea Basescu a fost retinut, joi seara, in dosarul in care fiul lui Bercea Mondial il acuza de trafic de influenta, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Procurorii din.

Mircea Basescu a fost arestat pentru 30 de zile

Mircea Basescu a fost dus vineri seara in arestul Politiei Capitalei, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au decis arestarea preventiva a acestuia pentru 30 de zile, hotarare pe care aparatorul lui a contestat-o la Curtea de Apel. Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva si a fost contestata la Curtea de Apel de avocatul lui Mircea Basescu, Nelu Tasca. De asemenea, instan and ta a emis un mandat de arestare and si pe numele lui Marian Capa and tana, cel care a intermediat banii lua and ti de Mircea Basescu de la familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

Mircea Basescu a fost ARESTAT preventiv pentru 30 de zile. Aparatorul sau a atacat decizia instantei

Update 22. 25 - Mircea Basescu a fost dus in arestul Politiei Capitalei, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au decis arestarea preventiva a acestuia pentru 30 de zile, hotarare pe care aparatorul .

Mircea Basescu a fost RETINUT DE DNA

Mircea Basescu, retinut, joi seara, de procurorii anticoruptie, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta de fiul lui Bercea Mondial foto sus), a ajuns la arestul central al Politiei Capitalei, urmand sa fie prezentat, vineri, cu propunere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )