Libnet.ro
UNICEF

08:30

Mircea Basescu a fost ARESTAT preventiv pentru 30 de zile. Aparatorul sau a atacat decizia instantei

Antena3 Antena3,
Mircea Basescu a fost ARESTAT preventiv pentru 30 de zile. Aparatorul sau a atacat decizia instantei

Update 22. 25 - Mircea Basescu a fost dus in arestul Politiei Capitalei, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au decis arestarea preventiva a acestuia pentru 30 de zile, hotarare pe care aparatorul . continuă pe Antena3

Mircea Basescu a fost ARESTAT preventiv pentru 30 de zile

Update 21. 45 -Instanta s-a pronuntat in aceasta seara in cazul lui Mircea Basescu si Marian Capatana, cei doi primind mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile. Sentinta nu este definitiva,.

Mircea Basescu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Mircea Basescu este arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis magistratii Tribunalului Bucuresti, relateazaB1 TV. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti. Mircea.

Mircea Basescu, arestat preventiv pentru 30 de zile: Decizia, contestata la Curtea de Apel Bucuresti

Mircea Basescu este arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis magistratii Tribunalului Bucuresti, relateazaB1 TV. Decizia nu este definitiva, ea fiind deja contestata la Curtea de Apel Bucuresti. Mandatul.

Madalin Dumitru, de la Primaria Capitalei, arestat preventiv

Fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, Madalin Dumitru, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti, el fiind acuzat de procurorii anticoruptie ca cerea comisioane pentru contracte derulate de municipalitate .

Madalin Dumitru, fost sef in Primaria Capitalei, arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de coruptie

Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti, el fiind acuzat de.

Madalin Dumitru, arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie

Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti, el fiind acuzat de procurorii anticoruptie ca cerea comisioane pentru contracte derulate de municipalitate, informeaza Mediafax.

Mircea Badea: Mircea Basescu trebuie arestat acum! M-am saturat sa traiesc intr-un stat mafiot

Mircea Badea si Mihai Gadea si-au exprimat parerea in legatura cu plangerea formulata de Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, impotriva fratelui presedintelui, Mircea Basescu, pentru trafic de influenta.

Mircea Basescu a fost retinut pentru 24 de ore de DNA. Acuzatia - trafic de influenta/ Avocat: Mircea Basescu nu a facut nicio declaratie la DNA, s-a prevalat de dreptul la tacere

Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de trafic de influenta, anunta Directia Nationala Anticoruptie. Concret, procurorii DNA il acuza ca a primit 250. 000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, in schimbul promisiunii ca va interveni pe langa magistrati pentru o sentinta favorabila in cazul lui Bercea. Mircea Basescu a fost dus joi seara in arestul Politiei Capitalei. Acesta nu a facut nicio declaratie in fata anchetatorilor prevalandu-se de dreptul la tacere, a declarat avocatul sau.

Mircea Basescu: Am fost convocat la DNA in calitate de suspect. Imi reprosez si eu anturajul

Mircea Basescu a precizat joi ca a fost chemat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in calitate de suspect si a afirmat ca i se par foarte normale declaratiile facute de fratele sau, presedintele Traian Basescu.

Izaura Bercea regreta ca Mircea Basescu a fost retinut: Este nasul fetitei mele. imi pare rau ca s-a ajuns aici

Fiica interlopului Anghel Sandu a declarat ca regreta ca fratele presedintelui a fost retinut aseara pentru trafic de influenta de procurorii DNA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )