Libnet.ro
UNICEF

08:30

Madalin Dumitru, arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie

Hotnews Hotnews,
 Madalin Dumitru, arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie

Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti, el fiind acuzat de procurorii anticoruptie ca cerea comisioane pentru contracte derulate de municipalitate, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Madalin Dumitru, fost sef in Primaria Capitalei, arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de coruptie

Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti, el fiind acuzat de.

Subiectele zilei: Adevarata miza a razboiul declaratiilor dintre Dragnea si Ponta; Cand se prescriu faptele de care este acuzat Dan Voiculescu. 2017 ar fi data fatidica; DW: Cazul tanarului rom linsat la Paris: Justitia franceza face politica subtire

DW: Lantul la piciorul unui rob. Unii s-au trezit din morti dupa o jumatate de eternitate. Michael Schumacher poate si el. In Romania nici dreapta reformista n-a iesit din agonie. Uniunea Europeana pregateste interzicerea importurilor din Crimeea. Uniunea Europeana va interzice saptamana viitoare importrurile din Crimeea, inclusiv cele de vinuri, pentru a sanctiona.

Dosarul in care GruiaStoicaeste acuzat de trafic de influenta, mutat la Ploiesti din cauza presiunii mediatice

Dosarul in care GruiaStoicaeste acuzat ca i-ar fi dat avocatului Doru Bostina trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie va fi judecat de Curtea de Apel Ploiesti, dupa ce Curtea Suprema a admis cererea omului de afaceri de mutare a cauzei din cauza presiunii mediatice.

Madalin Dumitru, de la Primaria Capitalei, arestat preventiv

Fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, Madalin Dumitru, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti, el fiind acuzat de procurorii anticoruptie ca cerea comisioane pentru contracte derulate de municipalitate .

Madalin Dumitru, fost director in cadrul Primariei Capitalei, arestat preventiv

Fostul sef al Directiei de Infrastructura din cadrul Primariei Capitalei Madalin Dumitru a fost arestat preventiv, joi, dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti au admis contestatia procurorilor Directiei Nationale Anticorupti DNA) impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti prin care acesta a fost lasat in libertate. Devizia instantei este definitiva.

Madalin Dumitru, directorul Directiei Infrastructura din PMB, arestat preventiv

Curtea de Apel Bucure and sti a decis astazi arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Madalin Dumitru, directorul suspendat al Direc and tiei generale infrastructura and si servicii publice din cadrul Primariei Capitalei, cercetat de DNA pentru corup and tie, a declarat pentru ziarul Bursa purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Bucuresti.

Dosarul in care Gruia Stoica este acuzat de trafic de influenta se va judeca la Curtea de Apel Ploiesti

Dosarul in care Gruia Stoica este acuzat ca i-ar fi dat avocatului Doru Bostina trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie va fi judecat de Curtea de Apel Ploiesti, dupa ce ICCJ.

Cand se prescriu faptele de care este acuzat Dan Voiculescu

Omul de afaceri Dan Voiculescu scapa de acuzatia de spalare de bani din dosarul privind privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare in anul 2017. Asta arata analiza facuta pentru ziarul Adevarul de un specialist in drept penal.

UPDATE. Mircea Basescu a fost retinut, in dosarul de trafic de influenta in care este implicat Bercea Mondial

Mircea Basescu a fost citat sa se prezinte joi la DNA, in dosarul in care Florin Anghel a reclamat presupuse fapte de trafic de influenta care ar fi fost comise de fratele presedintelui, la audieri fiind asteptati si Bercea Mondial, sotia acestuia si Marian Capatana, potrivit unor surse judiciare.

5 motive pentru care este bine sa bem un pahar de vin

Vinul este cunoscut pentru calitatile sale si consumat in cantitati moderate poate contribui la sanatatea organismului nostru. Este recomandat in special vinul rosu pentru beneficiile pe care le poate aduce sanatatii noastre. Nu este doar un stimulent al conversatiilor si un bun liant social, vinul este un rasfat pentru organism si minte. Consumat in cantitati moderate poate avea efecte benefice asupra sanatatii noastre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )