Libnet.ro
UNICEF

08:30

Mircea Basescu, arestat preventiv pentru 30 de zile

B1 B1,
Mircea Basescu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Mircea Basescu este arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis magistratii Tribunalului Bucuresti, relateazaB1 TV. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti. Mircea. continuă pe B1

Mircea Basescu, arestat preventiv pentru 30 de zile: Decizia, contestata la Curtea de Apel Bucuresti

Mircea Basescu este arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis magistratii Tribunalului Bucuresti, relateazaB1 TV. Decizia nu este definitiva, ea fiind deja contestata la Curtea de Apel Bucuresti. Mandatul.

Mircea Basescu a fost ARESTAT preventiv pentru 30 de zile

Update 21. 45 -Instanta s-a pronuntat in aceasta seara in cazul lui Mircea Basescu si Marian Capatana, cei doi primind mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile. Sentinta nu este definitiva,.

Mircea Basescu a fost ARESTAT preventiv pentru 30 de zile. Aparatorul sau a atacat decizia instantei

Update 22. 25 - Mircea Basescu a fost dus in arestul Politiei Capitalei, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au decis arestarea preventiva a acestuia pentru 30 de zile, hotarare pe care aparatorul .

UPDATE Mircea Basescu, arest preventiv 30 de zile. Decizia nu e definitiva, dar este executorie

Tribunalul Bucuresti a decis vineri seara ca Mircea Basescu va ramane in arest timp de 30 de zile, anunta televiziunile de stiri. Decizia nu e definitiva, dar este executorie.

VIDEO Mircea Basescu, arest preventiv 30 de zile. Decizia nu e definitiva, dar este executorie

Tribunalul Bucuresti a decis vineri seara ca Mircea Basescu va ramane in arest timp de 30 de zile, anunta televiziunile de stiri. Decizia nu e definitiva, dar este executorie.

Madalin Dumitru, fost sef in Primaria Capitalei, arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de coruptie

Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti, el fiind acuzat de.

Madalin Dumitru, arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie

Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti, el fiind acuzat de procurorii anticoruptie ca cerea comisioane pentru contracte derulate de municipalitate, informeaza Mediafax.

Madalin Dumitru, de la Primaria Capitalei, arestat preventiv

Fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, Madalin Dumitru, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti, el fiind acuzat de procurorii anticoruptie ca cerea comisioane pentru contracte derulate de municipalitate .

DNA: Mircea Basescu promitea interventii pentru gratiere. Spaga, verificata cu masini de numarat bani si cu lampi speciale

Procurorii DNA au motivat decizia prin prin care s-a dispus retinerea pentru 24 de ore a lui Mircea Basescu si a lui Marian Capatana, implicati in dosarul de santaj alaturi de interlopul Sandu Anghel.

Mircea Basescu afla daca va fi ARESTAT. Decizia Tribunalului Bucuresti, in scurt timp, la Antena3

Mircea Basescu a ajuns in urma cu putin timp la Tribunalul Bucuresti, unde magistratii vor decide daca il aresteaza sau nu pentru 30 de zile, asa cum cer procurorii. Sedinta de judecata, care va incepe in.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )