Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO Mircea Basescu, arest preventiv 30 de zile. Decizia nu e definitiva, dar este executorie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mircea Basescu, arest preventiv 30 de zile. Decizia nu e definitiva, dar este executorie

Tribunalul Bucuresti a decis vineri seara ca Mircea Basescu va ramane in arest timp de 30 de zile, anunta televiziunile de stiri. Decizia nu e definitiva, dar este executorie. continuă pe Hotnews

UPDATE Mircea Basescu, arest preventiv 30 de zile. Decizia nu e definitiva, dar este executorie

Tribunalul Bucuresti a decis vineri seara ca Mircea Basescu va ramane in arest timp de 30 de zile, anunta televiziunile de stiri. Decizia nu e definitiva, dar este executorie.

Mircea Basescu, arestat preventiv pentru 30 de zile: Decizia, contestata la Curtea de Apel Bucuresti

Mircea Basescu este arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis magistratii Tribunalului Bucuresti, relateazaB1 TV. Decizia nu este definitiva, ea fiind deja contestata la Curtea de Apel Bucuresti. Mandatul.

Mircea Basescu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Mircea Basescu este arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis magistratii Tribunalului Bucuresti, relateazaB1 TV. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti. Mircea.

VIDEO. Mircea Basescu recunoaste ca a luat bani sa intervina pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI in brate. Traian Basescu stie

Fratele presedintelui, Mircea Basescu, recunoaste ca a primit bani de la familia lui Bercea Mondial, pentru o interventie in justitie. Asta reiese din inregistrarile filmate cu telefonul mobil de Florin Anghel,.

VIDEO Mircea Basescu: La mine au ajuns 250.000 euro. Fratele presedintelui explica faptul ca banii erau o transa dintr-un imprumut

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, confirma faptul ca a primit suma de 250. 000 euro care reprezinta, de fapt, o transa dintr-un imprumut.

Mircea Basescu a fost ARESTAT preventiv pentru 30 de zile. Aparatorul sau a atacat decizia instantei

Update 22. 25 - Mircea Basescu a fost dus in arestul Politiei Capitalei, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au decis arestarea preventiva a acestuia pentru 30 de zile, hotarare pe care aparatorul .

Mircea Basescu a fost ARESTAT preventiv pentru 30 de zile

Update 21. 45 -Instanta s-a pronuntat in aceasta seara in cazul lui Mircea Basescu si Marian Capatana, cei doi primind mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile. Sentinta nu este definitiva,.

UPDATE Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a fost retinut. Si intermediarul mitei a ajuns in arest

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta, el urmand sa fie prezentat, vineri, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile la Tribunalul Bucuresti. De asemenea, joi seara, a fost retinut si Marian Capatina, presupusul intermediar al mitei, care ar fi primit la randul sau 350. 000 de euro.

Mircea Basescu afla daca va fi ARESTAT. Decizia Tribunalului Bucuresti, in scurt timp, la Antena3

Mircea Basescu a ajuns in urma cu putin timp la Tribunalul Bucuresti, unde magistratii vor decide daca il aresteaza sau nu pentru 30 de zile, asa cum cer procurorii. Sedinta de judecata, care va incepe in.

Mircea Basescu, prima noapte in AREST. Fratele presedintelui este acuzat de trafic de influenta

Mircea Basescu si intermediarul spagii, Marian Capatana, si-au petrecut noaptea in arestul Politiei Capitalei. Cei doi vor fi dusi astazi la Tribunal cu propunere de arestare preventiva pentru trafic de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )