Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mircea Basescu afla daca va fi ARESTAT. Decizia Tribunalului Bucuresti, in scurt timp, la Antena3

Antena3 Antena3,
Mircea Basescu afla daca va fi ARESTAT. Decizia Tribunalului Bucuresti, in scurt timp, la Antena3

Mircea Basescu a ajuns in urma cu putin timp la Tribunalul Bucuresti, unde magistratii vor decide daca il aresteaza sau nu pentru 30 de zile, asa cum cer procurorii. Sedinta de judecata, care va incepe in. continuă pe Antena3

Mircea Basescu afla daca va fi sau nu arestat

Mircea Basescu a fost adus, vineri, la Tribunalul Bucuresti, pentru judecarea cererii procurorilor DNA de arestare preventiva, in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit 250. 000 de euro de la Florin Anghel pentru ca, in urma interventiei sale la judecatori, Bercea Mondial sa scape de inchisoare.

Judecatorii decid daca Mircea Basescu va fi ARESTAT. Ordonanta de retinere a expirat

Update 19. 05 - Ordonanata de retinere a lui Mircea Basescu a expirat, dar sedinta de judecata nu s-a incheiat. Decizia Tribunalului Bucuresti urmeaza sa fie data in aceasta seara. Fratele presedintelui.

Mircea Basescu a fost ARESTAT preventiv pentru 30 de zile. Aparatorul sau a atacat decizia instantei

Update 22. 25 - Mircea Basescu a fost dus in arestul Politiei Capitalei, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au decis arestarea preventiva a acestuia pentru 30 de zile, hotarare pe care aparatorul .

Mircea Basescu a fost ARESTAT preventiv pentru 30 de zile

Update 21. 45 -Instanta s-a pronuntat in aceasta seara in cazul lui Mircea Basescu si Marian Capatana, cei doi primind mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile. Sentinta nu este definitiva,.

Mircea Basescu a fost adus la Tribunalul Bucuresti, pentru judecarea cererii de arestare preventiva

Mircea Basescu a fost adus, vineri, la Tribunalul Bucuresti, pentru judecarea cererii procurorilor DNA de arestare preventiva, in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit 250. 000 de euro de la Florin Anghel .

Judecatorii decid acum daca Mircea Basescu va fi ARESTAT

Stirea initiala 14. 16Mircea Basescu a ajuns in urma cu putin timp la Tribunalul Bucuresti, unde magistratii vor decide daca il aresteaza sau nu pentru 30 de zile, asa cum cer procurorii. Sedinta de judecat.

UPDATE Mircea Basescu, fratele presedintelui tarii, afla azi daca va ajunge dupa gratii. Primele declaratii ale sotiei. Victor Ponta: E un cutremur politic

Dupa ce si-a petrecut noaptea in arestul Politiei Capitalei, Mircea Basescu afla azi daca magistratii Tribunalului Bucuresti vor aproba arestarea preventiva pentru 30 de zile, dupa ce procurorii DNA l-au pus joi sub acuzare pentru trafic de influenta. Doinita Basescu a facut primele declaratii, in care sustine nevinovatia sotului ei. in schimb, premierul Victor Ponta asteapta in continuare demisia presedintelui tarii.

Mircea Basescu, arestat preventiv pentru 30 de zile: Decizia, contestata la Curtea de Apel Bucuresti

Mircea Basescu este arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis magistratii Tribunalului Bucuresti, relateazaB1 TV. Decizia nu este definitiva, ea fiind deja contestata la Curtea de Apel Bucuresti. Mandatul.

Mircea Basescu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Mircea Basescu este arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis magistratii Tribunalului Bucuresti, relateazaB1 TV. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti. Mircea.

Mircea Basescu, fratele presedintelui tarii, afla azi daca va ajunge dupa gratii. Cum a ajuns din denuntator suspect

Dupa ce si-a petrecut noaptea in arestul Politiei Capitalei, fratele presedintelui, Mircea Basescu, va ajunge azi in fata magistratilor Tribunalului Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile, dupa ce procurorii DNA l-au pus joi sub acuzare pentru trafic de influenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )