Libnet.ro
UNICEF

10:30

UPDATE Mircea Basescu, arest preventiv 30 de zile. Decizia nu e definitiva, dar este executorie

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Mircea Basescu, arest preventiv 30 de zile. Decizia nu e definitiva, dar este executorie

Tribunalul Bucuresti a decis vineri seara ca Mircea Basescu va ramane in arest timp de 30 de zile, anunta televiziunile de stiri. Decizia nu e definitiva, dar este executorie. continuă pe Hotnews

VIDEO Mircea Basescu, arest preventiv 30 de zile. Decizia nu e definitiva, dar este executorie

Tribunalul Bucuresti a decis vineri seara ca Mircea Basescu va ramane in arest timp de 30 de zile, anunta televiziunile de stiri. Decizia nu e definitiva, dar este executorie.

Mircea Basescu, arestat preventiv pentru 30 de zile: Decizia, contestata la Curtea de Apel Bucuresti

Mircea Basescu este arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis magistratii Tribunalului Bucuresti, relateazaB1 TV. Decizia nu este definitiva, ea fiind deja contestata la Curtea de Apel Bucuresti. Mandatul.

Mircea Basescu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Mircea Basescu este arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis magistratii Tribunalului Bucuresti, relateazaB1 TV. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti. Mircea.

UPDATE. Mircea Basescu a fost retinut, in dosarul de trafic de influenta in care este implicat Bercea Mondial

Mircea Basescu a fost citat sa se prezinte joi la DNA, in dosarul in care Florin Anghel a reclamat presupuse fapte de trafic de influenta care ar fi fost comise de fratele presedintelui, la audieri fiind asteptati si Bercea Mondial, sotia acestuia si Marian Capatana, potrivit unor surse judiciare.

UPDATE. Mircea Basescu, la DNA: E treaba lui Bercea ce spune

Mircea Basescu a fost citat sa se prezinte joi la DNA, in dosarul in care Florin Anghel a reclamat presupuse fapte de trafic de influenta care ar fi fost comise de fratele presedintelui, la audieri fiind asteptati si Bercea Mondial, sotia acestuia si Marian Capatana, potrivit unor surse judiciare.

UPDATE Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a fost retinut. Si intermediarul mitei a ajuns in arest

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta, el urmand sa fie prezentat, vineri, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile la Tribunalul Bucuresti. De asemenea, joi seara, a fost retinut si Marian Capatina, presupusul intermediar al mitei, care ar fi primit la randul sau 350. 000 de euro.

UPDATE Mircea Basescu, fratele presedintelui tarii, afla azi daca va ajunge dupa gratii. Primele declaratii ale sotiei. Victor Ponta: E un cutremur politic

Dupa ce si-a petrecut noaptea in arestul Politiei Capitalei, Mircea Basescu afla azi daca magistratii Tribunalului Bucuresti vor aproba arestarea preventiva pentru 30 de zile, dupa ce procurorii DNA l-au pus joi sub acuzare pentru trafic de influenta. Doinita Basescu a facut primele declaratii, in care sustine nevinovatia sotului ei. in schimb, premierul Victor Ponta asteapta in continuare demisia presedintelui tarii.

UPDATE Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a fost retinut

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta, el urmand sa fie prezentat, vineri, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile la Tribunalul Bucuresti.

UPDATE Mircea Basescu despre acuzatiile ca a primit bani de la fiul lui Bercea Mondial: Eu nu am solicitat si nici nu a primit nicio suma de bani / Atragerea Institutiei Prezidentiale si a Presedintelui Romaniei in acest scandal mediatic nu are nici un s

Fratele presedintelui Traian Basescu a facut, joi dimineata, primele declaratii ca reactie la inregistrarile audio-video difuzate de Antena 3 care sugereaza ca Mircea Basescu ar fi primit 250. 000 de euro pentru a obtine o pedeapsa mai mica pentru interlopul Bercea Mondial si ca seful statului ar fi stiut despre acest demers. Vezi in articol comunicatul integral remis presei de Mircea Basescu.

UPDATE Mircea Basescu despre acuzatiile ca a primit bani de la fiul lui Bercea Mondial: Eu nu am solicitat si nici nu a primit nicio suma de bani

Fratele presedintelui Traian Basescu a facut, joi dimineata, primele declaratii ca reactie la inregistrarile audio-video difuzate de Antena 3 care sugereaza ca Mircea Basescu ar fi primit 250. 000 de euro pentru a obtine o pedeapsa mai mica pentru interlopul Bercea Mondial si ca seful statului ar fi stiut despre acest demers.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )