Libnet.ro
UNICEF

12:30

A fost arestat primarul Venetiei pentru coruptie si delapidare

România Liberă România Liberă,
A fost arestat primarul Venetiei pentru coruptie si delapidare

Politia italiana l-a arestat pe Giorgio Orsoni, primarul Venetiei, alaturi de alte 34 de persoane, pentru presupuse acte de coruptie, anunta El Mundo. continuă pe România Liberă

Gata condamnat, fondatorul The Pirate Bay a fost arestat in Suedia

Intr-un set de circumstante neobisnuite, fondatorul The Pirate Bay a fost arestat zilele trecute pentru a executa o sentinta prountata anterior. La scurt timp dupa eveniment, autoritatile suedeze s-au laudat cu arestarea lui Peter Sunde. Vizibil in prim plan in imaginea de mai sus, acesta este cofondatorul unuia dintre cele mai populare website-uri de torrent din lume, The Pirate Bay. Intrarea sa in bratele politiei s-a produs la aproximativ doi ani de la inceperea urmaririi penale. Daca nu era evident, [].

Unul dintre fondatorii site-ului Pirate Bay a fost arestat in Suedia

Unul dintre cei patru fondatori ai site-ului Pirate Bay, Peter Sunde, cunoscut si sub numele Brokep, a fost arestat in Suedia, pentru implicarea sa in acest site specializat in partajarea de fisiere online, informeaza variety. com, potrivit.

Primarul Venetiei a fost arestat pentru coruptie, santaj si spalare de bani. Peste 40 de milioane de euro au fost confiscate

Primarul Venetiei, Giorgio Orsoni foto), ales in aceasta functie in 2010, a fost arestat si plasat in arest la domiciliu intr-un dosar de coruptie, santaj si spalare de bani. in urma anchetei, pe langa.

Primarul Venetiei a fost retinut in cazul unei anchete de coruptie

Un numar de 35 de persoane, intre care primarul Venetiei, au fost retinute in Italia sub acuzatia de coruptie in legatura cu barierele subacvatice construite pentru protejarea orasului de inundatii, relateaza BBC News Online.

Peter Sunde, fondator al Pirate Bay, a fost arestat

Politia suedeza a reusit sa il aresteze pe Peter Sunde, unul dintre fondatorii Pirate Bay, a anuntat Reuters. Peter Sunde a fost condamnat in 2012 pentru incalcarea drepturilor de autor, primind o pedeapsa de 8 luni de inchisoare. Din acel moment si pana in prezent, Peter Sunde s-a ascuns de autoritatile suedeze. Peter Sunde nu a fost doar unul dintre creatorii Pirate Bay, ci si purta131;torul de cuvant al acestuia.

Unul dintre fondatorii site-ului Pirate Bay a fost arestat in Suedia

Unul dintre cei patru fondatori ai site-ului Pirate Bay a fost arestat sambata in Suedia, pentru implicarea sa in acest site specializat in partajarea de fisiere online. Peter Sunde, cunoscut si sub numele.

Un francez a fost arestat pentru atacul armat de la Muzeul Evreiesc din Bruxelles, soldat cu patru morti

Un cetatean francez a fost arestat, duminica, la Marsilia Franta), suspectat fiind ca a ucis patru oameni intr-un atac armat comis pe 24 mai la Muzeul Evreiesc din Bruxelles Belgia).

Liderul distributiei de etnobotanice din Romania a fost arestat preventiv. Curtea de Apel Alba a admis recursul procurorilor

Adrian Tanase, tanarul de 24 de ani considerat liderul distributiei de etnobotanice din Romania, a fost arestat preventiv dupa ce, in prima instanta, magistratii decisesera sa fie arestat la domiciliu.

Principalul suspect in cazul atacului de la Muzeul Evreiesc din Bruxelles a fost arestat la Marsilia

Barbat suspectat ca a ucis patru persoane la Muzeul Evreiesc din Bruxelles, in data de 24 mai, a fost arestat, vineri, la Marsilia, avand asupra sa un Kalasnikov si un revolver, arme de tipul celor folosite atacul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )