Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un francez a fost arestat pentru atacul armat de la Muzeul Evreiesc din Bruxelles, soldat cu patru morti

Adevărul Adevărul,
Un francez a fost arestat pentru atacul armat de la Muzeul Evreiesc din Bruxelles, soldat cu patru morti

Un cetatean francez a fost arestat, duminica, la Marsilia Franta), suspectat fiind ca a ucis patru oameni intr-un atac armat comis pe 24 mai la Muzeul Evreiesc din Bruxelles Belgia). continuă pe Adevărul

Atacul armat de la Muzeul Evreiesc din Bruxelles: Un francez suspectat a fi atacatorul, arestat la Marsilia

Un barbat suspectat ca a ucis patru persoane in atacul armat comis pe 24 mai la Muzeul Evreiesc din Bruxelles a fost arestat vineri la Marsilia Franta), acesta avand asupra sa un Kalasnikov si un revolver de tipul celor utilizate in capitala belgiana, informeaza duminica AFP, citand surse concordante.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, a fost arestat pentru 30 de zile

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, a fost arestat. Uioreanu este urmarit penal pentru cinci infractiuni de luare de mita, dintre care doua in forma continuata 10 acte materiale, respectiv.

Ginerele lui Bercea Mondial, arestat pentru 30 de zile dupa flagrantul de santaj

Ginerele lui Bercea Mondial, retinut de politisti in urma unui flagrant de santaj care a avut loc in locuinta fratelui presedintelui Traian Basescu, a fost arestat pentru 30 de zile. Marius Constantin este acuzat.

Principalul suspect in cazul atacului de la Muzeul Evreiesc din Bruxelles a fost arestat la Marsilia

Barbat suspectat ca a ucis patru persoane la Muzeul Evreiesc din Bruxelles, in data de 24 mai, a fost arestat, vineri, la Marsilia, avand asupra sa un Kalasnikov si un revolver, arme de tipul celor folosite atacul.

Noi probe in defavoarea principalului suspect in cazul atacului de la Muzeul Evreiesc din Bruxelles

Barbatul suspectat ca ar fi autorul atacului de la Muzeul Evreiesc din Bruxelles nu a facut nicio declaratie de la retinerea sa, dar expertizele stiintifice asupra armelor sale si a camerei incep sa ofere elemente convingatoare, a anuntat duminica o sursa apropiata anchetei.

Ginerele lui Bercea Mondialu, arestat pentru santaj la Mircea Basescu

Marius Constantin, ginerele interlopului Sandu Anghel zis Bercea Mondialu), a fost arestat ieri seara pentru 30 de zile de Tribunalul Constanta, in urma unui flagrant organizat de DNA joi seara, in care a fost surprins cerand bani de la Mircea Basescu fratele presedintelui Traian Basescu), denuntator in acest dosar.

Prahova: Barbat arestat pentru relatii intime cu nepoata concubinei sale, careia ii dadea cate 3 lei

Un barbat de 54 de ani din Campina, judetul Prahova, a fost arestat preventiv, vineri, sub acuzatia de act sexual cu un minor, informeaza Mediafax. Acesta este acuzat ca, timp de un an, a intretinut relatii int.

Un bucurestean care cultiva canabis pe muzica clasica a fost arestat

Un bucurestean care cultiva canabis pe muzica clasica a fost arestat, la cererea DIICOT, pentru 30 de zile. Procurorii care au descins in doua imobile din Capitala au descoperit ca omul crestea plantele cu.

Echipa de cautare-salvare urbana a Romaniei a fost acreditata pentru interventii sub egida ONU

Echipa de cautare-salvare urbana de nivel mediu a Romaniei a fost acreditata pentru interventii sub egida ONU in tarile afectate de dezastre si calamitati, informeaza Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU).

Presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, arestat pentru 30 de zile

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Cluj, Horea Uioreanu PNL), si oamenii de afaceri Ioan Bene si Vasile Pogacean, retinuti de procurorii DNA pentru fapte de coruptie, au fost arestati preventiv ieri seara de magistratii Curtii de Apel Cluj.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )