Libnet.ro
UNICEF

15:30

A fost condamnat la 18 ani de puscarie dupa ce si-a ucis fiica vitrega, sub ochii mamei plecate la munca in Italia

Adevărul Adevărul,
A fost condamnat la 18 ani de puscarie dupa ce si-a ucis fiica vitrega, sub ochii mamei plecate la munca in Italia

Barbatul de 35 de ani din raionul Cantemir care in primavara anului trecut si-a ucis fiica vitrega in timp ce vorbea cu sotia lui pe Skype a fost condamnat la 18 ani de puscarie intr-un penitenciar de tip inchis. continuă pe Adevărul

Ionel Galatanu, primarul comunei Odobesti, a fost condamnat la 2 ani si trei luni de inchisoare cu executare de Judecatoria Bacau

Magistratii Judecatoriei Bacau l-au gasit pe Ionel Galatanu, primarul comunei Odobesti, vinovat pentru lovirea unui angajat din primarie, dar si pentru abuzuri la organizarea unui concurs. Edilul a primit 2 ani si trei luni de inchisoare cu executare si obligatia de a plati 10 mii de lei, daune morale, fata de casierul Gheorghita Cristea. Ionel Galatanu a anuntat ca va face recurs fata de sentinta Judecatoriei pronuntata pe 30 iunie.

Barbatul judecat pentru uciderea omului de aface Abel Apostol a fost condamnat la 13 ani de inchisoare

Barbatul judecat pentru uciderea omului de afaceri Abel Apostol, ucis la Arad, a fost condamnat, joi seara, de Tribunalul Caras-Severin, la 13 ani de inchisoare cu executare pentru omor si la plata unor daune morale.

Barbatul judecat pentru uciderea omului de afaceri Abel Apostol a fost condamnat la 13 ani de inchisoare

Barbatul judecat pentru uciderea omului de afaceri Abel Apostol, ucis la Arad, a fost condamnat, joi seara, de Tribunalul Caras-Severin, la 13 ani de inchisoare cu executare pentru omor si la plata unor daune morale.

Un american a fost condamnat la 30 de zile de inchisoare pentru ca a colectat apa de ploaie pe proprietatea sa

Un barbat din Oregon a fost condamnat pentru ca a colectat apa de ploaie si zapada pe proprietatea sa. Gary Harrington s-a predat miercuri dimineata la inchsioarea din Medford, unde va executa pedeapsa de 30 de zile.

Deputatul Mate Andras Levente a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare

Deputatul UDMR Mate Andras Levente a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare de instanta suprema. Deputatul este acuzat ca si-a angajat sotia in Parlament, pe un salariu de peste 5. 500 de lei, in.

O tanara de 18 ani a murit la 24 de ore dupa nunta. Ce s-a intamplat i-a ingrozit pe toti

Machaela Katie Sherrod, din Harrisburg, s-a casatorit sambata cu alesul inimii sale. A ales sa se casatoreasca, desi avea doar 18 ani. Duminica, la 24 de ore de la nunta, masina pe care o conducea s-a.

Cum l-au scapat politistii pe interlopul Tata, condamnat la 12 ani de puscarie

Interlopul Adrian Marin Botez, din Piatra Neamt, poreclit Tata, a scapat din arestul Politiei Capitalei, dupa ce trei subofiteri au comis o gafa monumentala: in loc sa-l mute in penitenciar, politistii l-au eliberat, interpretand gresit decizia instantei. Curtea Suprema il condamnase pe interlop la 12 ani de inchisoare pentru tentativa de omor.

Italia: Copil roman de trei ani, mort, dupa ce a fost lovit de o masina

Un copil roman de trei ani a murit, in sudul Italiei, dupa ce a fost lovit de un autoturism, anunta politia italiana, citata de site-ul TGcom24, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )