Libnet.ro
UNICEF

16:00

Fost director de cabinet al ministrului Muncii, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru coruptie

B1 B1,
Fost director de cabinet al ministrului Muncii, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru coruptie

Iuliana Corut, fost director de cabinet al ministrului Muncii, a fost condamnata de Tribunalul Bucuresti la trei ani de inchisoare cu executare pentru coruptie, relateaza Mediafax. Aceasta a fost condamnata in. continuă pe B1

Fostul director de cabinet al ministrului Muncii, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Iuliana Corut, fostul director de cabinet al ministrului Muncii Mariana Campeanu a fost condamnata de Tribunalul Bucuresti la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzata ca a luat mita pentru a ajuta o persoana sa castige concursul pentru functia de consilier afaceri europene la AMPOSDRU. Decizia nu este definitiva.

Fostul director de cabinet al ministrului Muncii, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare.

Iuliana Corut, fost director de cabinet al ministrului Muncii, Mariana Campeanu, a fost condamnata de Tribunalul Bucuresti la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzata ca a luat mita pentru a ajuta o persoana sa castige concursul pentru functia de consilier afaceri europene la AMPOSDRU, relateaza Mediafax. Iuliana Corut a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare si patru ani interzicerea unor drepturi, pentru luare de mita si o pedeapsa de un an de inchisoare .

Fosta directoare de cabinet a ministrului Mariana Campeanu - trei ani inchisoare cu executare

Iuliana Corut, fosta directoare la cabinetul ministrului Muncii, Mariana Campeanu, a fost condamnata de Tribunalul Bucuresti la trei ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzata ca a luat mita pentru a frauda un concurs pentru functia de consilier afaceri europene la AMPOSDRU, anunta Agerpres.

Medicul ginecolog acuzat ca facea avorturi ascunse, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Medicul Barham Khalil este acuzat ca facea ilegal intreruperi de sarcina. Doctorul a fost condamnat de magistratii Curtii de Apel din Craiova la trei ani de inchisoare cu executare.

Patriarhia Romana si cea a Ierusalimului s-au impacat dupa aproape trei ani

Patriarhia Romana si cea a Ierusalimului s-au impacat prin semnarea unui Acord patriarhal de restabilire a comuniunii bisericesti depline, dupa aproape trei ani de cand au incetat relatiile, din cauza unor.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )