Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un fost director la Microsoft, condamnat la doi ani de inchisoare pentru folosire de informatii confidentiale

România Liberă România Liberă,
Un fost director la Microsoft, condamnat la doi ani de inchisoare pentru folosire de informatii confidentiale

Un fost director la divizia de finante si investitii a Microsoft, Brian Jorgenson, a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru folosire de informatii confidentiale insider trading) care i-au adus un profit de 400. 000 de dolari, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Condamnarea lui Dan Voiculescu, in presa internationala: 10 ani de inchisoare pentru un mogul media si informator secret al comunismului. / Cea mai influenta persoana condamnata in Romania, dupa fostul premier Adrian Nastase

Condamnarea omului de afaceri Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare a ajuns si in presa internationala. Agentia de stiri France Presse scrie ca un mogul media roman si informator secret al comunismului a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru frauda asupra statului. Jurnalistii francezi amintesc si ca Dan Voiculescu a negat in mod repetat acuzatiile, sustinand ca este o victima a razbunarii presedintelui de centru dreapta Traian Basescu, dar si ca, in anul 2009, Voiculescu era unul dintre cei mai bogati trei romani, cu o avere estimata la 1,5-1,6 miliarde de euro.

Fostul director la Microsoft acuzat de insider trading, condamnat la doi ani de inchisoare

Un fost director la divizia de finante si investitii a Microsoft, Brian Jorgenson, a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru folosire de informatii confidentiale insider trading) care i-au adus un profit de 400. 000 de dolari, relateaza Bloomberg.

Un fost director al Microsoft a fost CONDAMNAT LA iNCHISOARE pentru insider trading

Un fost director la divizia de finante si investitii a Microsoft, Brian Jorgenson, a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru folosire de informatii confidentiale insider trading) care i-au adus un profit.

Un fost director al Microsoft a fost condamnat la inchisoare pentru folosire de informatii confidentiale

Un fost director al companiei Microsoft, Brian Jorgenson, a primit o condamnare de doi ani de inchisoare pentru informatii confidentiale, scrie Mediafax. Jorgenson, desi avea un salariu de sase cifre, a furnizat.

Falsificator de vinuri vechi, condamnat la 10 ani de inchisoare

Un om de afaceri indonezian, colectionar de vinuri vechi, a fost condamnat recent, de catre un tribunal american, la 10 ani de inchisoare pentru ca a inselat sute de clienti din intreaga lume vanzandu-le vinuri ieftine in sticle cu etichete de bauturi scumpe si rare, informeaza The Telegraph.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare. Instanta a dispus confiscari de imobile si cate 2,9 mil lei de la Camelia si Corina Voiculescu. Mihai Gadea: S-a dispus si confiscarea sediului Antenei 3

Dan Voiculescu a fost condamnat vineri la 10 ani de inchisoare. Gheorghe Mencinicopschi a primit 8 ani de inchisoare iar Popa Corneliu 8 ani de inchisoare. Instanta a dispus confiscarea terenului de 29. 000 de metri patrati din strada Garlei si a constructiilor aferente care vor trece in patrimoniul statului.

Gheorghe Mencinicopschi, condamnat la 8 ani de inchisoare cu executare: Nu am ce sa imi reprosez, sunt nevinovat. Privatizarea ICA a fost una dintre privatizarile cele mai de succes

Gheorghe Mencinicopschi, care a fost condamnat, vineri, la 8 ani de inchisoare cu executare in dosarul privind privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare, a declarat, imediat dupa aflarea sentintei, la Antena 3, ca Eu am avut mare incredere in acest tanar complet de judecata dar acum sunt dezamagit. Sunt convins ca adevarul va iesi la suprafata mai devreme sau mai tarziu, dar cu siguranta va iesi. Este o sentinta nedreapta. Nu am ce sa imi reprosez. Va spun cu toata demnitatea, onestitatea, in continuare, sunt nevinovat. Mencinicopschi a mai sustinut ca Privatizarea ICA a fost una dintre privatizarile cele mai de succes, ICA nu numai ca exista, dar este un institut performant, de talie europeana.

Sentinta definitiva in dosarul ICA. Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare

Omul de afaceri Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA in care era acuzat de spalare de bani.

Dan Voiculescu condamnat la zece ani de inchisoare. Nu e putin, dar mai e mult pina la deratizarea completa

Ce reprezinta Dan Voiculescu e clar pentru toti oamenii cu scaun la cap: trecutul tenebros, incercarea Securitatii de confiscare a peisajului politico-economic, definitia de manual a mogulului cu interese in politica, economie si media. Condamnarea lui la zece ani de inchisoare e o data-cheie pentru Justitie si statul de drept, iar sentinta ii racoreste pe multi: Politicieni. Competitori in afaceri. Multi dintre propriii angajati. Agentiile si clientii de publicitate santajati direct sau prin celebra Ordonanta de Urgenta. Romanii care au vazut in el trecutul comunisto-securist de care nu puteau scapa. Parteneri internationali, infricosati de puterea lui ingrozitoare. Elitele care intelegeau ca Voiculescu e o uriasa vulnerabilitate pentru Romania. Dar s-au rezolvat problemele acestea odata cu intrarea Varanului in puscarie?.

Sorin Pantis, fost ministru al Comunicatiilor, condamnat la 7 ani cu executare in dosarul ICA: Este un asasinat economic si politic

Fostul ministru al Comunicatiilor Sorin Pantis, condamnat vineri la 7 ani de inchisoare cu executare in dosarul privind privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare, a declarat, imediat dupa aflarea sentintei, la Antena 3, ca toti cei condamnati au fost condamnati pe nedrept, iar in opinia sa, este vorba despre un asasinat economic si politic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )