Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un fost director al Microsoft a fost condamnat la inchisoare pentru folosire de informatii confidentiale

B1 B1,
Un fost director al Microsoft a fost condamnat la inchisoare pentru folosire de informatii confidentiale

Un fost director al companiei Microsoft, Brian Jorgenson, a primit o condamnare de doi ani de inchisoare pentru informatii confidentiale, scrie Mediafax. Jorgenson, desi avea un salariu de sase cifre, a furnizat. continuă pe B1

Un fost director la Microsoft, condamnat la doi ani de inchisoare pentru folosire de informatii confidentiale

Un fost director la divizia de finante si investitii a Microsoft, Brian Jorgenson, a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru folosire de informatii confidentiale insider trading) care i-au adus un profit de 400. 000 de dolari, transmite Mediafax.

Un fost director al Microsoft a fost CONDAMNAT LA iNCHISOARE pentru insider trading

Un fost director la divizia de finante si investitii a Microsoft, Brian Jorgenson, a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru folosire de informatii confidentiale insider trading) care i-au adus un profit.

Condamnarea lui Dan Voiculescu, in presa internationala: 10 ani de inchisoare pentru un mogul media si informator secret al comunismului. / Cea mai influenta persoana condamnata in Romania, dupa fostul premier Adrian Nastase

Condamnarea omului de afaceri Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare a ajuns si in presa internationala. Agentia de stiri France Presse scrie ca un mogul media roman si informator secret al comunismului a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru frauda asupra statului. Jurnalistii francezi amintesc si ca Dan Voiculescu a negat in mod repetat acuzatiile, sustinand ca este o victima a razbunarii presedintelui de centru dreapta Traian Basescu, dar si ca, in anul 2009, Voiculescu era unul dintre cei mai bogati trei romani, cu o avere estimata la 1,5-1,6 miliarde de euro.

Gabriel Toader, fost director din cadrul Ministerului Economiei, a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Gabriel Toader, fost director general al Directiei Generale Politici Industriale si Mediul de Afaceri din Ministerul Economiei, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru luare de mita, dupa ce ar.

Gabriel Rasvan Toader, fost director din Ministerul Economiei, trimis in judecata pentru luare de mita

Gabriel Rasvan Toader, fost director general al Directiei Generale Politici Industriale si Mediul de Afaceri din cadrul Ministerului Economiei, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie fiind acuzat de luare de mita.

Fostul director la Microsoft acuzat de insider trading, condamnat la doi ani de inchisoare

Un fost director la divizia de finante si investitii a Microsoft, Brian Jorgenson, a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru folosire de informatii confidentiale insider trading) care i-au adus un profit de 400. 000 de dolari, relateaza Bloomberg.

Fost deputat italian, condamnat la plata a 10.000 euro pentru discriminare

Un fost deputat din partea partidului Forza Italia, formatiunea fostului premier Silvio Berlusconi, a fost condamnat la plata unei amenzi in valoare de 10. 000 de euro, dupa ce a declarat ca nu ar angaja o persoana.

Prima noapte de inchisoare pentru condamnatii din Dosarul Telepatia

La demnitate si la onoare n-am sa renunt niciodata. Daca e nevoie imi duc viata mai departe inclusiv la penitenciar, tot cu demnitate, spune Dan Voiculescu. 10 ani de inchisoare a primit fondatorul.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )