Libnet.ro
UNICEF

10:00

Au fost finalizate lucrarile la Spitalul Judetean Tulcea. Investitia s-a ridicat la 15 milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Au fost finalizate lucrarile la Spitalul Judetean Tulcea. Investitia s-a ridicat la 15 milioane de lei

In prima luna a anului 2015 s-au finalizat lucrarile de modernizare a Spitalului Judetean Tulcea. Investitia in valoare de 15 milioane de lei a fost realizata din fonduri europene. continuă pe Adevărul

Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, judecat penal pentru vatamare corporala din culpa in cazul mamicilor care s-au imbolnavit de meningita

Spitalul Judetean de Urgenta Zalau a fost trimis in judecata pentru patru infractiuni de vatamare corporala din culpa. Dosarul a fost inregistrat joi, 22 ianuarie, pe rolul Judecatoriei Zalau.

Spitalul Judetean Baia Mare, dat ca exemplu la nivel national in ceea ce inseamna medicina de urgenta

Spitalul Judetean din Baia Mare este un exemplu de implementare al Programului National de Terapie Intensiva. Afirmatia ii apartine sefului Sectiei Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Timisoara, prezent in aceste zile la Baia Mare pentru 5 ani de SMURD in Maramures.

Angajari la Spitalul Judetean de Urgenta din Ramnicu Valcea

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) din Ramnicu Valcea angajeaza pe baza de concurs electricieni, ingrijitori, asistenti medicali si infirmiere. Concursurile pentru ocuparea posturilor vacante vor fi organizate in perioada 9-24 februarie 2014.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )