Libnet.ro
UNICEF

16:00

Fost jurnalist, numit secretar de stat in Guvernul Grindeanu (FOTO)

B1 B1,
Fost jurnalist, numit secretar de stat in Guvernul Grindeanu (FOTO)

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit pe Catalin Cosmin Olteanu in functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice. 'incepand cu data intrarii in vigoare a prezentei. continuă pe B1

Culisele schimbarilor din Guvernul Grindeanu: De ce a acceptat Liviu Dragnea un tehnocrat la Justitie

Tudorel Toader, fost judecator la CCR, este propunerea PSD pentru Ministerul Justitiei. Coalitia de guvernare a operat alte trei modificari in Executiv, promovand inclusiv doi fosti ministri din Cabinetele Ponta. Remanierea a avut loc la numai o luna si jumatate de la depunerea juramantului de catre Guvernul Grindeanu.

Traian Basescu, despre OUG 13: Guvernul Grindeanu a dat senzatia ca a facut o hotie si chiar a facut o hotie. Trebuie sa plece! (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat la B1 TV ca, din pricina modului in care a luat promovat Ordonanta 13, Guvernul Grindeanu a facut o hotie si ar trebui sa plece.

Bomba economica cu ceas de la Palatul Victoria: Desi o treime din pensii sunt platite din bani imprumutati, Guvernul Grindeanu majoreaza pensiile minime cu 30 la suta

Desi o treime de pensii sunt platite cu bani imprumutati, Guvernul Grindeanu va aplica, de la 1 martie, majorarea pensiei sociale minime cu 30%, ce va fi urmata de o noua majorare a punctului de pensie, la 1 iulie. in plus, se intentioneaza cresterea salariului minim brut pentru angajatii publici la 1. 750 lei.

Basescu: Prin OUG 13, Guvernul Grindeanu a dat senzatia ca a facut o hotie si chiar a facut o hotie. Trebuie sa plece! (VIDEO)

Prin modul in care a promovat Ordonanta 13, Guvernul Grindeanu a dat senzatia ca a facut o hotie si chiar a facut o hotie, a declarat Traian Basescu, pentru B1 TV. Acesta a mai sustinut ca Guvernul.

CCR: Nu a existat un conflict de natura constitutionala intre Guvernul Grindeanu si CSM - adica intre puterea executiva si cea judecatoreasca

Prin adoptarea OUG 13/2017 privind modificarea legislatiei penale, Guvernul Grindeanu nu a impiedicat Consiliul Superior al Magistraturii sa isi realizeze o atributie constitutionala.

Kelemen Hunor: Ar mai fi loc de remaniere in Guvernul Grindeanu, dar nu e treaba mea

In Guvernul Grindeanu mai e loc de remaniere, dar asta nu e treaba mea, a declarat presedintele UDMR, Kelemen Hunor. Acesta a mai precizat ca a aflat din presa despre schimbarile din Cabinetul Grindeanu, el.

Cine este profesorul din Galati care a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Cercetarii si Inovarii

Prof. univ. dr. ing. Lucian Puiu Georgescu, noul secretar de stat din guvernul Grindeanu, are 57 de ani si a fost decanul Facultatii de Stiinte si Mediu, pana in 2012, cand a fost ales presedinte al Senatului Universitatii Dunarea de Jos din Galati.

Noii ministri din Guvernul Grindeanu au depus juramantul la Cotroceni (FOTO,VIDEO)

Noii ministri ai Cabinetului Grindeanu au depus juramantul, joi, la Palatul Cotroceni. Astfel, Tudorel Toader devine noul Ministru al Justitiei, dupa Florin Iordache si dupa un interimat asigurat de Ana Bi.

Si mai putini, si mai saraci. Masurile luate de guvernul Grindeanu, luate la bani marunti de Comisia Europeana

Din ultimul raport de tara, publicat de Comisia Europeana despre Romania, rezulta ca avem o economie umflata artificial de cresterea consumului. Practic, aproape toate promisiunile electorale pe care social-democratii le-au pus in practica la inceputul acestui an au fost contrazise cu cifre si exemple de Comisie.

Miting organizat de PSD: 5.000 de oameni s-au strans la Targoviste pentru a sustine Guvernul Grindeanu

Aproximativ 5. 000 de membri si simpatizanti ai PSD participa la un miting organizat de PSD Dambovita la Targoviste, pentru sustinerea Guvernului condus de Sorin Grindeanu. Participantii au venit din mai multe localitati ale judetului, iar printre ei se.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )