Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un fost membru PDL, condamnat pe viata pentru uciderea fostei iubite

Antena3 Antena3,
Un fost membru PDL, condamnat pe viata pentru uciderea fostei iubite

Un fost politician roman, condamnat la inchisoare pe viata in Irlanda, pentru omucidere, a pierdut si recursul din fata Curtii de Apel. Marian Mihalache a fost gasit vinovat de uciderea fostei sale. continuă pe Antena3

Un fost politician roman condamnat pe viata in Irlanda a pierdut procesul in apel

Un fost politician roman, condamnat la inchisoare pe viata in Irlanda, pentru omucidere, a pierdut si recursul din fata Curtii de Apel. Marian Mihalache a fost gasit vinovat de uciderea fostei sale.

Barbatul care a violat o jurnalista in 2013 a fost incarcerat, fiind condamnat definitiv la 13 ani si patru luni de inchisoare

Barbatul care a violat o jurnalista in anul 2013, in zona lacului Floreasca din Bucuresti, a fost incarcerat, fiind condamnat definitiv la 13 ani si patru luni de inchisoare, informeaza Mediafax. El.

Fostul democrat-liberal Marian Mihalache, condamnat la inchisoare pe viata, dupa ce si-a omorat fosta iubita in Dubai

Fost membru PDL si fost director SC. Eco Sid Hunedoara a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru omucidere, dupa ce si-a omorat fosta iubita intr-un hotel din Dublin, informeaza Hunedoara Libera. Fostul .

Fiul lui Nutu Camataru s-a predat, dupa ce a fost condamnat definitiv pentru tentativa de omor

Fiul lui Nutu Camataru, Ion Nutu Balint, s-a predat la Politia Capitalei, dupa ce a fost condamnat definitiv de magistratii Curtii de Apel Bucuresti la sapte ani si patru luni de inchisoare, pentru o.

Deputat PSD, condamnat definitiv pentru conflict de interese

Deputatul PSD Vasile Gliga a fost condamnat de instanta suprema la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat de conflict de interese, dupa ce si-a angajat sotia la biroul sau parlamentar, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )