Libnet.ro
UNICEF

13:00

Fost militar american, condamnat la inchisoare pentru spionaj in favoarea Rusiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fost militar american, condamnat la inchisoare pentru spionaj in favoarea Rusiei

Un fost militar american, in varsta de 40 de ani, a fost condamnat, ieri, la 30 de ani de inchisoare pentru spionaj in favoarea Rusiei. continuă pe Ziarul Bursa

Un fost militar american, condamnat la 30 de ani de inchisoare pentru spionaj in favoarea Rusiei

Un fost militar american, in varsta de 40 de ani, a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare pentru spionaj in favoarea Rusiei, a anuntat ministerul american al Justitiei, potrivit BBC. Robert Hoffman, un fost.

Un fost specialist in informatii criptate, condamnat la 30 de ani de inchisoare pentru spionaj in favoarea Rusiei

Un fost militar american, in varsta de 40 de ani, a fost condamnat luni la 30 de ani de inchisoare pentru spionaj in favoarea Rusiei, transmite AFP. Robert Hoffman, un fost specialist in informatii criptate din.

Un fost militar american a primit 30 de ani de inchisoare pentru spionaj in favoarea Rusiei

Un fost militar in marina americana, scos la pensie, a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare cu executarea pentru ca a incercat sa spioneze in favoarea Rusiei. Subofiterul Robert Patrick Hoffman, de 40 de.

Avion militar american, aterizare de urgenta pe Kogalniceanu

Un avion militar american cu 15 persoane la bord aterizat, astazi, de urgenta pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta, dupa ce parbrizul aeronavei s-a crapat, fapt ce ar fi putut duce la depresurizarea acestuia, transmit surse din presa, citand Ministerul Transporturilor.

UPDATE. Un avion militar american a aterizat de urgenta la Constanta.

UPDATE: Avionul militar american a aterizat in siguranta pe aeroportul Mihail Kolgalniceanu de la Constanta. Toti ocupantii aparatului se afla in acest moment in siguranta, potrivit purtatorului de cuvant al aeroportului constantean, Elena Vita. --- O aeronava militara americana, cu 15 persoane la bord, a cerut permisiunea de a aterizeza pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta, luni dupa-amiaza. Motivul acestei solicitari este potrivit primelor informatii oferite de Ministerul .

17 ani de inchisoare pentru ginerele Regelui Spaniei. Infanta scapa doar cu plata a 600. ...

Procurorii cer 17 ani de inchisoare pentru ginerele Regelui Spaniei, Inaki Urdangarin, iar Infanta Cristina trebuie sa plateasca 600. 000 de euro, informeaza El Pais. De asemenea, pentru Diego Torres asociatul lui Urdangarin in afacerea Noos, procurorii solicita 15 ani de inchisoare pentru infractiuni economice si fals in acte. Pentru fiica Regelui Juan Carlos, procurorul de caz, Pedro Horrach, a solicitat doar plata a 600. 000 de euro ca raspundere civila, deoarece aceasta detine 50% din .

Procurorii cer 17 ani de inchisoare pentru ginerele regelui Spaniei: Infanta Cristina are de platit o amenda de 600.000 euro

Procurorii cer 17 ani de inchisoare pentru ginerele Regelui Spaniei, Inaki Urdangarin, in timp ce Infanta Cristina trebuie sa plateasca o amenda de 600. 000 euro, potrivit El Pais. Totodata, procurorii solicita.

Scandalul meciurilor trucate: S-a cerut inchisoare pentru Marius Mitu. Vezi pedepsele.

Procurorul federal Jean-Pascal Thoreau a cerut mai multe pedepse pentru oamenii din fotbal implicati in scandalul meciurilor trucate din Belgia. Marius Mitu ar putea primi una dintre cele mai mici pedepse, intre 10-20 luni inchisoare si o amenda intre 1000 - 2500 euro, potrivit La Dernierre Heure. Cea mai grea pedeapsa a fost ceruta pentru omul de afaceri chinez Zheyun Ye, figura centrala a scandalului meciurilor trucate din fotbalul belgian, procurorul Thoreau cerand pentru acesta 6 ani de .

Dosarul transferurilor: procurorul cere inchisoare pentru Becali, Copos si Borcea. Faptele s-au prescris in cazul lui Stoica

Procurorul a solicitat in concluziile finale formulate la termenul de luni al Dosarului Transferurilor pedepse de inchisoare cu executare pentru fratii Ioan si Victor Becali, George Copos si Cristian Borcea, iar in cazul lui Mihai Stoica a precizat ca.

Procurorul cere inchisoare pentru Becali, Copos si Borcea. Faptele s-au prescris in cazul lui Stoica

Procurorul a solicitat in concluziile finale formulate la termenul de luni al Dosarului Transferurilor pedepse de inchisoare cu executare pentru fratii Ioan si Victor Becali, George Copos si Cristian Borcea, iar in cazul lui Mihai Stoica a precizat ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )