Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fost ministru de Finante si alte VIP-uri, printre clientii posibil pagubiti de brokerul Sima

Antena3 Antena3,
Fost ministru de Finante si alte VIP-uri, printre clientii posibil pagubiti de brokerul Sima

Update 18. 00 - Cristian Sima a facut afaceri cu multe personalitati din Romania. Printre aceste se numara si Marie-Rose Mociornita. Avea nevoie de oameni care aveau o anumita reputatie ca sa urce, sa . continuă pe Antena3

Fost ministru de Finante, printre clientii posibil pagubiti de brokerul Sima

Economistul Daniel Daianu, fost ministru de Finante, se numara printre clientii societatilor de brokeraj din grupul WBS, cu banii carora exista zvonuri ca ar fi fugit Cristian Sima, un cunoscut investitor pe.

Un fost ministru de Finante, printre clientii lui Cristian Sima: Am contul pe profit nu pe pierdere, dar ma intreb daca aceste informatii sunt sau nu adevarate

Fostul minsitru de Finante Daniel Daianu este unul dintre clientii firmei lui Cristian Sima, disparut de doua saptamani si suspectat ca ar fi fugit cu banii clientilor. Detalii AICI) Daianu s-a.

ALBA Condamnat din reteaua Prostituate pentru VIP-uri prins de politisti

Un tanar in varsta de 25 de ani din Alba Iulia, condamnat la pedeapsa de 2 ani de inchisoare cu executare pentru proxenetism, a fost prins de politisti pe raza coumunei Dostat. Adrian Balan a facut parte din reteaua Prostituate pentru VIP-uri.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )