Libnet.ro
UNICEF

10:00

Fost numar 1 mondial WTA despre Simona Halep: Uitati-va intre urechile Simonei Halep. Schimbarea este acolo

Online Sport Online Sport,
Fost numar 1 mondial WTA despre Simona Halep: Uitati-va intre urechile Simonei Halep. Schimbarea este acolo

Tracy Austin, americanca fost numar 1 mondial WTA, este de parere ca Simona Halep a facut niste schimbari importante, iar acestea se observa. continuă pe Online Sport

Darren Cahill, despre Simona Halep, inainte de Singapore: E o forta pentru anii care urmeaza. Va castiga titluri de Grand Slam

Mai sunt numai cateva zile pana cand in Singapore Sports Hub va incepe Perla Coroanei WTA, evenimentul desemnat sa inchida glorios un an spectaculos in circuitul feminin. Un an de tinut minte, anul in care Simona Halep a depasit borna dupa borna si a saltat Romania in elita tenisului mondial, tragand la cote nemaiintalnite in ultimele decenii interesul pentru acest sport in Romania.

Irina Begu s-a calificat in optimile turneului WTA de la Moscova, la care Simona Halep a stralucit anul trecut

Irina Begu locul 61 WTA) s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Moscova, turneu pe care Simona Halep l-a castigat anul trecut.

Simona Halep, despre revenirea pe terenul de joc. Romanca se pregateste pentru Turneul Campioanelor

Simona Halep 3 WTA) se pregateste pentru Turneul Campioanelor, competitie care se va desfasura in perioada 17-26 octombrie. Romanca vine dupa o perioada dificila, fiind nevoita sa abandoneze Openul Chinei.

Simona Halep a plecat la Singapore: Nu ma intereseaza locul din clasamentul WTA, vreau sa ma bucur de participarea la Turneul Campioanelor

Intre 20 si 26 octombrie, la Singapore va avea loc Turneul Campioanelor, competitie la care vor lua parte cele mai bune opt jucatoare din lume. Printre ele se va afla si Simona Halep. Ma simt bine, m-am recuperat. Mi-am dorit mult sa ajung la Turneul Campioanelor. Voi da tot ce pot si voi incerca sa ma bucur de tenis, a precizat Halep la plecarea spre Singapore.

VIDEO Simona Halep, micuta noastra singaporeza

Simona Halep apare in niste imagini filmate vineri, la actiunea WTA in cadrul careia a participat si Simona Halep, la un Colegiu de fete din Singapore. Apropo de ceea ce spunea Tracy Austin aici, este incredibil cum de Simona Halep poate juca asa un tenis de inalt nivel, fiind aproape umar la umar cu micutele studente singaporeze. In imaginile video de mai jos, studentele locale ii ofera romancei un dans al victoriei, iar Simona ar putea parea fara probleme un dintre ele, daca nu ar iesi in evidenta prin diferenta de ten. Halep isi afla sambata seara grupa de la Turneul Campioanelor, in care va intra de luni.

Tracy Austin considera ca Simona Halep extraordinara

Simona Halep este o jucatoare extraordinara si o amenintare pentru adversarele sale pe orice suprafata ar evolua, a declarat pentru WTA, Tracy Austin.

VIDEO Simona Halep a raspandit bucurie in Singapore, alaturi de Eugenie Bouchard. Sambata isi va afla adversarele de la Turneul Campioanelor

Simona Halep si Eugenie Bouchard, doua dintre jucatoarele care participa de luni la WTA Finals Turneul Campioanelor), au stat in mijlocul micutilor tenismeni din Singapore si au schimbat cateva mingi cu ei.

Imagini inedite cu Simona Halep in Singapore. Isi afla sambata seara grupa

Simona Halep a facut echipa vineri dimineata incepand de la ora 9 a Romaniei) alaturi de adversarele sale din circuitul WTA, jucand tenis contra unor studenti din Singapore.

Simona Halep s-a antrenat cu ministrul culturii din Singapore (VIDEO)

Ajunsa in Singapore, locul unde saptamana viitoare va participa la Turneul Campioanelor, Simona Halep a schimbat cateva amabilitati cu ministrul culturii din tara gazda a finalei WTA, Lawrence Wong.

VIDEO. Simona Halep a jucat tenis cu copiii la Singapore

Simona Halep a participat la o actiune caritabila la Singapore. Romanca a jucat tenis cu mai multi copii. Halep debuteaza luni la Turneul Campioanelor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2361 seconds )