Libnet.ro
UNICEF

23:30

Fost ofiter DNA, retinut pentru divulgare de informatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fost ofiter DNA, retinut pentru divulgare de informatii

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus, astazi, punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a lui Dan Emil Manolachi, la data faptelor ofiter de politie judiciara in DNA, in prezent ofiter la Inspectoratul Judetean de Politie Constanta cu grad de comisar-sef, acuzat de folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii si favorizare a faptuitorului, conform unui comunicat publicat azi de DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Fost ofiter DNA, retinut pentru ca a furnizat date dintr-un dosar.

Un fost ofiter DNA din Constanta a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii si favorizare a faptuitorului. In cursul anului 2012, comisarul sef Manolachi Dan Emil activa in calitate de ofiter de politie judiciara in cadrul DNA si, in aceasta calitate, a fost delegat din data de 2 iulie 2012 sa efectueze acte de cercetare intr-un dosar aflat in instrumentare la Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de .

Fost ofiter DNA, retinut pentru 24 de ore. El este acuzat ca a transmis informatii secrete din dosare

Dan Emil Manolachi, fost ofiter de politie judiciara in cadrul DNA, a fost retinut pentru 24 de ore. Cel care este in prezent ofiter la IPJ cu gradul de comisar este acuzat ca a transmis informatii secrete din dosarele de ancheta si astfel a favorizat anumite persoane.

Fost angajat DNA, retinut de procurorii anticoruptie pentru ca a sifonat date dintr-un dosar catre persoana cercetata

Dan Emil Manolachi, fost ofiter de politie judiciara in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), actualmente comisar sef in cadrul IPJ Constanta, a fost retinut de procurorii DNA fiind acuzat de folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii si favorizare a faptuitorului.

Mihail Vlasov, retinut pentru 24 ore: Procurorii cer arestarea preventiva pentru trafic de influenta

Mihail Vlasov, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a fost retinut de procurorii DNA, care vor cwere, miercuri, arestarea sa preventiva pentru trafic de influenta, relateaza Mediafax. Vlasov a .

Fost ofiter din DNA, retinut de procurorii anticoruptie pentru folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii

Un fost ofiter de politie judiciara din cadrul DNA, in prezent ofiter la IPJ Constanta cu grad de comisar sef, a fost retinut miercuri, pentru 24 de ore, de catre procurorii DNA, fiind acuzat de folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii si favorizare a faptuitorului, informeaza Directia Nationala Anticoruptie intr-un comunicat.

Fost ofiter DNA, urmarit penal si retinut pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie

Procurorii anticoruptie au decis inceperea urmaririi penale si retinerea pentru 24 de ore a fostului ofiter DNADan Emil Manolachi, acuzat de infractiune de folosire de informatii ce nu sunt destinate.

Nicusor Constantinescu, scos cu catuse de la DNA. Presedintele CJ Constanta a fost retinut pentru 24 de ore

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut, miercuri, de procurorii anticoruptie si urmeaza sa fie dus in arest, informeaza Mediafax. Procurorii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )