Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihail Vlasov, retinut pentru 24 ore: Procurorii cer arestarea preventiva pentru trafic de influenta

B1 B1,
Mihail Vlasov, retinut pentru 24 ore: Procurorii cer arestarea preventiva pentru trafic de influenta

Mihail Vlasov, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a fost retinut de procurorii DNA, care vor cwere, miercuri, arestarea sa preventiva pentru trafic de influenta, relateaza Mediafax. Vlasov a . continuă pe B1

Presedintele Camerei de Comert, Mihail Vlasov, retinut de DNA

Procurorii DNA l-au retinut pe presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, si vor cere, astazi, arestarea lui preventiva, pentru trafic de influenta, informeaza surse din presa.

Presedintele Camerei de Comert a Romaniei, Mihail Vlasov, retinut de DNA

Procurorii DNA l-au retinut pe presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, si vor cere, astazi, arestarea lui preventiva, pentru trafic de influenta, informeaza surse din presa.

Fost ofiter DNA, urmarit penal si retinut pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie

Procurorii anticoruptie au decis inceperea urmaririi penale si retinerea pentru 24 de ore a fostului ofiter DNADan Emil Manolachi, acuzat de infractiune de folosire de informatii ce nu sunt destinate.

Nicusor Constantinescu, scos cu catuse de la DNA. Presedintele CJ Constanta a fost retinut pentru 24 de ore

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut, miercuri, de procurorii anticoruptie si urmeaza sa fie dus in arest, informeaza Mediafax. Procurorii.

Fost ofiter DNA, retinut pentru 24 de ore. El este acuzat ca a transmis informatii secrete din dosare

Dan Emil Manolachi, fost ofiter de politie judiciara in cadrul DNA, a fost retinut pentru 24 de ore. Cel care este in prezent ofiter la IPJ cu gradul de comisar este acuzat ca a transmis informatii secrete din dosarele de ancheta si astfel a favorizat anumite persoane.

Spaga in rate, strategia care l-a trimis pe Mihail Vlasov dupa gratii. Cum a gandit seful Camerei de Comert a Romaniei incasarea mitei de 1 milion de euro

Procurorii DNA au facut publice date din ancheta de coruptie care-l vizeaza pe Mihail Vlasov, seful Camerei de Comert a Romaniei, retinut pentru 24 de ore dupa ce a fost prins in flagrant incasand mita.

Mihail Vlasov, prins in flagrant in timp ce primea 200.000 de euro spaga, va fi dus la Tribunalul Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva

Procurorii anticoruptie il vor prezenta, astazi, judecatorilor Tribunalului Bucuresti pepresedintele Camerei de Comert si Industrie, Mihail Vlasov, cu propunerea de arestare preventiva pentru trafic de influenta. Vlasov a fost retinut aseara pentru 24 de ore dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea mita 200. 000 de euro. Potrivit anchetatorilor, suma reprezenta doar prima transa dintr-o spaga de un milion de euro.

Mihail Vlasov, prins in flagrant in timp ce primea 200.000 de euro spaga, va fi dus la Curtea de Apel cu propunerea de arestare preventiva

Procurorii anticoruptie il vor prezenta, astazi, judecatorilor Curtii de Apel pepresedintele Camerei de Comert si Industrie, Mihail Vlasov, cu propunerea de arestare preventiva pentru trafic de influenta. Vlasov a fost retinut aseara pentru 24 de ore dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea mita 200. 000 de euro. Potrivit anchetatorilor, suma reprezenta doar prima transa dintr-o spaga de un milion de euro.

Mihail Vlasov ar fi incheiat contracte de mii de euro cu o firma ce ii apartine lui Dan Voiculescu

Numele presedintelui Camerei de Comert, Mihail Vlasov, retinut de DNA pentru trafic de influenta, este legat si de firmele lui Dan Voiculescu. Jurnalistii de la Evenimentul zilei au scris ca liberalul Mihail Vlas.

Fost ofiter DNA, retinut pentru divulgare de informatii

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus, astazi, punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a lui Dan Emil Manolachi, la data faptelor ofiter de politie judiciara in DNA, in prezent ofiter la Inspectoratul Judetean de Politie Constanta cu grad de comisar-sef, acuzat de folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii si favorizare a faptuitorului, conform unui comunicat publicat azi de DNA.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )