Libnet.ro
UNICEF

13:00

Fost primar al Navodari, trimis in judecata intr-un nou dosar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fost primar al Navodari, trimis in judecata intr-un nou dosar

Procurorii DNA Constanta l-au trimis in judecata pe Tudorel Calapod, fostul primar al orasului Navodari, intr-un nou dosar penal, el fiind acuzat de infractiuni de coruptie. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul primar din Navodari, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Fostul primar din Navodari, Tudorel Calapod, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru abuz in serviciu. Alaturi de el, au fost trimise in judecata alte trei persoane: doi consilieri locali si un evaluator.

VIDEO Scene halucinante cu deputatul Mircia Muntean, fost primar al Devei. S-a ascuns in tufisuri dupa accident

Deputatul Mircia Muntean PSD) a plecat de la locul accidentului rutier in care a fost implicat in aceasta seara si a incercat sa se ascunda in tufisuri, la adapostul intunericului. Fostul primar al Devei, timp de 16 ani, isi pierduse insa incaltarile.

Fost primar si actual deputat a provocat un accident de circulatie si a fugit de la locul faptei. Avea un motiv intemeiat: mergea pe sapte carari

Fostul primar al Devei si actualul deputat PSD Mircia Muntean a provocat un accident de circulatie pe centura orasului si a fugit de la locul faptei. Plin de sange, parlamentarul si-a abandonat masina si a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )