Libnet.ro
UNICEF

08:00

A fost prins cu bagajele pline cu tigari de contrabanda, pe Aeroportul Chisinau

Adevărul Adevărul,
A fost prins cu bagajele pline cu tigari de contrabanda, pe Aeroportul Chisinau

Asupra tanarului de 32 de ani au fost gasite 27. 000 de tigarete cu care vroia sa ajunga in Lisabona, unde le-ar fi putut vinde cu 3. 645 de euro. continuă pe Adevărul

Vaslui: Fost primar, amendat dupa ce a fost prins in trafic cu alcoolemie dubla fata de limita maxima legala

Un fost primar liberal din judetul Vaslui a fost condamnat de magistratii Judecatoriei Vaslui sa plateasca o amenda penala de 2. 500 de lei dupa ce a fost prins beat in trafic. Fostul primar al comunei.

Bucuresti: Un barbat a fost prins sub un tramvai si tarat doi metri

Un barbat a fost ranit dupa ce a fost prins sub un tramvai si tarat aproximativ doi metri, joi, in fata centrului comercial City Mall din Bucuresti. Incidentul s-a produs la intersectia Calea Rahovei cu.

Criminalul, care si-a omorat unchiul in ziua de Craciun, a fost prins de politisti. Se ascundea la niste rude in Bucuresti

Tanarul din judetul Arges care si-a ucis unchiul in ajunul Craciunului, apoi l-a ingropat in curtea casei, a fost prins de politisti dupa trei saptamani de cautari. in tot acest timp, baiatul a stat.

A fost prins cu un pasaport fals, pe Aeroportul International Chisinau

Cu toate ca se legitimase cu un pasaport moldovenesc valabil, oamenii legii au gasit in bagajele tanarului un pasaport uzbec falsificat.

in tara in care traficul de droguri se pedepseste cu MOARTEA, un roman a fost prins cu 3 kg de cocaina asupra lui. isi asteapta acum sentinta

Un roman a fost arestat, pentru detinere de droguri, in Malaezia, tara unde traficul de stupefiante se pedepseste cu moartea. Romanul, al carui nume nu a fost dat publicitatii, a fost retinut pe aeroportul din.

Roman arestat in Malaysia dupa ce a fost prins cu aproape trei kilograme de droguri

Un roman a fost arestat la inceputul acestei saptamani de Politia din Malaysia, pe aeroportul international din Kuala Lumpur, dupa ce au gasit in bagajul acestuia 2,79 kilograme de droguri, cel mai probabil cocaina, relateaza joi agentia BERNAMA, in pagina electronica.

Un fost judecator a fost prins cand lua spaga un cavou intr-un cimitir din Ploiesti

Spaga merge mana in mana cu cele sfinte. Asa pare sa fi gandit si un fost judecator de la Curtea de Apel Ploiesti, actual avocat. Barbatul a fost prins cand lua spaga un cavou intr-un cimitir din.

Barbat injunghiat in Militari. Agresorul a fost prins

Un barbat in varsta de 30 de ani a fost injunghiat in zona Militari, aproape de un complex comercial, agresorul fiind prins la scurt timp de catre politisti, anunta Mediafax.

Procuror arestat dupa ce-a fost prins c-a luat mita pentru ascunderea unui furt, la Floresti

Functionarul a fost retinut de procurorii anticoruptie in aceeasi zi in care incasase mita pentru incetarea urmaririi penale in cazul unui furt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2121 seconds )