Libnet.ro
UNICEF

13:00

Fost profesor de religie condamnat la trei ani de inchisoare pentru camatarie si santaj

Adevărul Adevărul,
Fost profesor de religie condamnat la trei ani de inchisoare pentru camatarie si santaj

Laurentiu Bicoi, fost profesor de religie la Colegiul National Virgil Madgearu, a fost condamnat de catre Judecatoria Targu Jiu la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru camatarie si santaj. continuă pe Adevărul

Rapperul Gucci Mane, condamnat la trei ani de inchisoare, pentru agresiune

Rapperul american Gucci Mane a fost condamnat la trei ani de inchisoare, dupa ce a pledat vinovat in procesul in care era acuzat ca a lovit un fan in zona capului cu o sticla de votca, intr-un club de noapte.

Fostul candidat la prezidentiale Ninel Potarca va executa sase ani de inchisoare pentru evaziune fiscala

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, miercuri, recursul lui Constantin Ninel Potarca, astfel ca fostul candidat la alegerile prezidentiale va executa sase ani de inchisoare pentru comiterea.

Un politician, condamnat la inchisoare pentru declaratiile sale: I-as face SAPUN pe imigranti. Vom face lampi din pielea lor

Un candidat grec la alegerile legislative din urma cu doi ani a ajuns acum sa fie condamnat la inchisoare pentru declaratiile sale xenofobe si rasiste. Alexandro Plomartis, membru al partidului neonazist Zorii Aurii.

Vaslui: Patru persoane au fost ranite, din care trei grav, dupa ce s-au rasturnat cu masina

Patru persoane au fost ranite, din care trei grav, dupa ce s-au rasturnat, marti, cu masina pe un drum judetean din Vaslui, din cauza neatentiei in conducere a soferului, una dintre victime, o tanara de 29 de ani, fiind preluata de un elicopter SMURD si transportata la un spital din Iasi.

Un francez a fost condamnat la inchisoare pentru ca si-a sunat fosta iubita de 21.807 ori in zece luni

Un barbat in varsta de 33 de ani, din Franta, si-a sunat si apelat prin mesaje SMS fosta iubita de peste 21. 000 de ori, insa a recunoscut ca s-a comportat prosteste, relateaza The Guardian. Barbatul, al.

VIDEO Motivarea instantei pentru condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare: Omul de afaceri si-a exercitat influenta politica pentru a obtine actiunile ICA la pret de garsoniera de periferie. / Inculpatul a apelat la una dintre cele mai rudi

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti arata, in motivarea deciziei de condamnare la zece ani de inchisoare a lui Dan Voiculescu, ca presedintele fondator al PC si-a exercitat influenta pentru a obtine de la Administratia Domeniilor Statului, prin intermediul companiei Grivco, pachetul de actiuni la Institutul pentru Cercetari Alimentare ICA) la un pret de garsoniera de periferie, de 75 de ori mai mic decat valoarea reala. Curtea de Apel Bucuresti a dat publicitatii marti motivarea deciziei prin care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani inchisoare cu executare in dosarul ICA.

35.740 elevi s-au inscris in invatamantul profesional de doi si trei ani. Care au fost cele mai cautate specializari

In total, 35. 740 elevis-au inscris in invatamantul profesional de anul acesta, in cadrulcelor trei etape de inscrieredesfasurate in perioada mai - septembrie 2014. Din totalul acestora,24. 403 eleviau optat pentru invatamantul profesional cu durata de 3 ani, dupa finalizarea clasei a VIII-a, iar11. 337 elevi,pentru invatamantul profesional cu durata de 2 ani, dupa finalizarea clasei a IX-a.

Plimbare la 10 ani cu ATV-ul. A lovit doi copii de trei ani

Doi copii de trei ani au ajuns in atentia medicilor dupa ce au fost loviti de un ATV in timp ce se aflau la joaca. Si mai grav este faptul ca respectivul ATV era condus de un alt copil, cu 7 ani mai mare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )