Libnet.ro
UNICEF

15:00

Vaslui: Patru persoane au fost ranite, din care trei grav, dupa ce s-au rasturnat cu masina

România Liberă România Liberă,
Vaslui: Patru persoane au fost ranite, din care trei grav, dupa ce s-au rasturnat cu masina

Patru persoane au fost ranite, din care trei grav, dupa ce s-au rasturnat, marti, cu masina pe un drum judetean din Vaslui, din cauza neatentiei in conducere a soferului, una dintre victime, o tanara de 29 de ani, fiind preluata de un elicopter SMURD si transportata la un spital din Iasi. continuă pe România Liberă

Vaslui: Patru persoane ranite, din care trei grav, dupa ce s-au rasturnat cu masina

Patru persoane au fost ranite, din care trei grav, dupa ce s-au rasturnat, marti, cu masina pe un drum judetean din Vaslui, din cauza neatentiei in conducere a soferului. Una dintre victime, o tanara de 29 .

Cel puin 150 de masini implicate intr-o coliziune in lant in Olanda: Doua persoane au murit si altele 26 au fost ranite (VIDEO)

Carambol implicand cel putin 150 de vehicule pe o autostrada din Olanda: Accidentul in lant, cauzat de ceata densa, a provocat moartea a doua persoane si ranirea altor 26, scrie The Journal. Coliziunile s-au.

Un nou focar de hepatita A in judetul Vaslui: 17 persoane au ajuns la spital

Un nou focar de hepatita virala de tip A a fost confirmat de Directia de Sanatate Publica DSP) Vaslui a confirmat, in baza analizelor de laborator, in localitatea Doagele, o comunitate fara apa curenta si canalizare, cu 800 de locuitori, preponderenti romi.

UPDATE. VIDEO. Patru curse, dintre care trei internationale, sunt anulate, iar alte trei au intarzieri din cauza unui protest spontan la Tarom. Rus trimite corpul de control (SURSE)

Doua curse catre Iasi si Chisinau au fost anulate, marti, din cauza unui protest spontan al Tarom. Este a doua zi de proteste la compania Tarom. 10 avioane au intarzieri din cauza protestului.

UPDATE. VIDEO. Cinci curse, dintre care trei internationale, au fost anulate din cauza unui protest spontan la Tarom. Alte curse au intarzieri de cateva ore

Cinci curse au fost anulate, marti, din cauza unui protest spontan al Tarom. Este a doua zi de proteste la compania Tarom. 10 avioane au intarzieri din cauza protestului.

UPDATE. VIDEO. Cinci curse, dintre care trei internationale, sunt anulate, iar alte trei au intarzieri din cauza unui protest spontan la Tarom. Rus trimite corpul de control (SURSE)

Cinci curse au fost anulate, marti, din cauza unui protest spontan al Tarom. Este a doua zi de proteste la compania Tarom. 10 avioane au intarzieri din cauza protestului.

RUSIA asteapta IARNA. A fost redus din nou volumul de gaze catre Romania. Care este de fapt planul lui Vladimir Putin pentru a linisti Europa

UPDATE: Rusia a redus din nou astazi volumul de gaze catre Romania. Ministrul Energiei a declarat ca nu exista riscuri pentru populatieVladimir Putin are un plan foarte bine pus la punct. Tacerea sa aparenta.

INTERVIU EurActiv.ro.Bogdan Manoiu, Consilier prezidential: In exercitarea atributiilor sale in cadrul Comisiei Europene, Corina Cretu se va axa, inevitabil, pe un grup de tari din care Romania face parte

Bogdan Manoiu, seful Departamentului Afaceri Europene din cadrul Administratiei Prezidentiale a explicat, in cadrul unui interviu acordat EurActiv. ro cum trebuia abordata relatia dintre Romania si viitorul Comisar european pentru Politica Regionala precum si efectele pe care le poate avea preluarea acestui portofoliu de catre Corina Cretu. Cel mai bine pentru Romania si pentru celelalte state din pachetul de coeziune ar fi sa se pastreze linia de neutralitate. Sa nu incline balanta nici intr-o parte, nici in alta. Nici regim preferential acordat Romaniei sau unui alt stat similar ca dezvoltare, dar nici o severitate care nu se justifica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )