Libnet.ro
UNICEF

17:30

Vaslui: Patru persoane ranite, din care trei grav, dupa ce s-au rasturnat cu masina

B1 B1,
Vaslui: Patru persoane ranite, din care trei grav, dupa ce s-au rasturnat cu masina

Patru persoane au fost ranite, din care trei grav, dupa ce s-au rasturnat, marti, cu masina pe un drum judetean din Vaslui, din cauza neatentiei in conducere a soferului. Una dintre victime, o tanara de 29 . continuă pe B1

Vaslui: Patru persoane au fost ranite, din care trei grav, dupa ce s-au rasturnat cu masina

Patru persoane au fost ranite, din care trei grav, dupa ce s-au rasturnat, marti, cu masina pe un drum judetean din Vaslui, din cauza neatentiei in conducere a soferului, una dintre victime, o tanara de 29 de ani, fiind preluata de un elicopter SMURD si transportata la un spital din Iasi.

ANAF a lansat in faza pilot spatiul privat virtual: Contribuabilii persoane fizice din Bucuresti si Ilfov pot sa-si consulte gratuit pe internet situatia fiscala

Contribuabilii persoane fizice din Bucuresti si Ilfov vor putea incepand de luni, 15 septembrie, sa consulte gratuit pe internet, prin site-ul ANAF, situatia fiscala: soldul obligatiilor neachitate, decizia de impunere, nota obligatiilor de plata si informatii despre CAS-ul declarat de angajator, a declarat luni, Ioana Petrescu, Ministrul Finantelor. Avem in vedere ca in 2015 sa extindem in toata tara acest program numit 'spatiul privat virtual, inclusiv catre persoanele juridice, care se vor putea loga cu username si parola.

Accident pe DN 1, in localitatea clujeana Floresti. Trei masini implicate si doua persoane ranite

Un accident rutier s-a petrecut in jurul orei 15. 30 in comuna clujeana Floresti, in fata Metro. Pompierii spun ca sunt implicate 3 masini, iar doua persoane ar fi ranite. Una dintre cele doua ar fi incarcerata.

Un nou focar de hepatita A in judetul Vaslui: 17 persoane au ajuns la spital

Un nou focar de hepatita virala de tip A a fost confirmat de Directia de Sanatate Publica DSP) Vaslui a confirmat, in baza analizelor de laborator, in localitatea Doagele, o comunitate fara apa curenta si canalizare, cu 800 de locuitori, preponderenti romi.

UPDATE. VIDEO. Patru curse, dintre care trei internationale, sunt anulate, iar alte trei au intarzieri din cauza unui protest spontan la Tarom. Rus trimite corpul de control (SURSE)

Doua curse catre Iasi si Chisinau au fost anulate, marti, din cauza unui protest spontan al Tarom. Este a doua zi de proteste la compania Tarom. 10 avioane au intarzieri din cauza protestului.

UPDATE. VIDEO. Cinci curse, dintre care trei internationale, sunt anulate, iar alte trei au intarzieri din cauza unui protest spontan la Tarom. Rus trimite corpul de control (SURSE)

Cinci curse au fost anulate, marti, din cauza unui protest spontan al Tarom. Este a doua zi de proteste la compania Tarom. 10 avioane au intarzieri din cauza protestului.

UPDATE. VIDEO. Cinci curse, dintre care trei internationale, au fost anulate din cauza unui protest spontan la Tarom. Alte curse au intarzieri de cateva ore

Cinci curse au fost anulate, marti, din cauza unui protest spontan al Tarom. Este a doua zi de proteste la compania Tarom. 10 avioane au intarzieri din cauza protestului.

California. Sute de persoane, evacuate din cauza incendiilor de padure

Aproximativ o mie de persoane au fost evacuate in apropiere de parcul Yosemite, in centrul Californiei, din cauza incendiilor de padure. 133 de hectare au fost deja distruse in urma incendiului care a izbucnit duminica in apropiere de Bass Lake, la mai putin de o ora de mers cu masina de parcul Yosemite, informeaza Mediafax.

INTERVIU EurActiv.ro.Bogdan Manoiu, Consilier prezidential: In exercitarea atributiilor sale in cadrul Comisiei Europene, Corina Cretu se va axa, inevitabil, pe un grup de tari din care Romania face parte

Bogdan Manoiu, seful Departamentului Afaceri Europene din cadrul Administratiei Prezidentiale a explicat, in cadrul unui interviu acordat EurActiv. ro cum trebuia abordata relatia dintre Romania si viitorul Comisar european pentru Politica Regionala precum si efectele pe care le poate avea preluarea acestui portofoliu de catre Corina Cretu. Cel mai bine pentru Romania si pentru celelalte state din pachetul de coeziune ar fi sa se pastreze linia de neutralitate. Sa nu incline balanta nici intr-o parte, nici in alta. Nici regim preferential acordat Romaniei sau unui alt stat similar ca dezvoltare, dar nici o severitate care nu se justifica.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )