Libnet.ro
UNICEF

07:30

California. Sute de persoane, evacuate din cauza incendiilor de padure

România Liberă România Liberă,
California. Sute de persoane, evacuate din cauza incendiilor de padure

Aproximativ o mie de persoane au fost evacuate in apropiere de parcul Yosemite, in centrul Californiei, din cauza incendiilor de padure. 133 de hectare au fost deja distruse in urma incendiului care a izbucnit duminica in apropiere de Bass Lake, la mai putin de o ora de mers cu masina de parcul Yosemite, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Patru trenuri cu rute in sud-vestul tarii nu circula luni, din cauza inundatiilor

Patru trenuri Regio cu rute in sud-vestul tarii nu circula luni pe anumite segment din traseu, iar doua InterRegio au trasee deviate si vor ajunge la destinatie cu intarziere, din cauza inundatiilor. Potrivit .

Circulatia este ingreunata pe DN6 din cauza scurgerilor de pe versanti

Circulatia pe DN 6, intre Drobeta Turnu Severin si Orsova, se desfasoara cu dificultate, pe un singur sens, luni dimineata, din cauza scurgerilor de pe versanti ca urmare a ploilor abundente, drumarii.

Mai multe decese din cauza leucemiei, la o fabrica din China care produce iPhone (PRESA)

Presa internationala scrie despre mai multe decese, in randul unor angajati la o fabrica din China unde se produc milioane de iPhones, din cauza leucemiei. Apple a anuntat ca desfasoara o ancheta, relateaza Sunday Mail, in editia electronica, citat de Mediafax.

Caras-Severin: Trafic intrerupt pe DN57, in zona Liborajdea, din cauza unei viituri

In judetul Caras-Severin, traficul rutier este intrerupt pe DN57 Berzeasca - Moldova Veche, intre localitatea Liborajdea si intersectia cu DJ571A - Sichevita kilometrii 86-87), din cauza unei viituri, anunta Centrul Infotrafic.

Mehedinti: Circulatie ingreunata pe DN 6 din cauza scurgerilor de pe versanti

Circulatia pe DN 6, intre Drobeta Turnu Severin si Orsova, se desfasoara cu dificultate, pe un singur sens, luni dimineata, din cauza scurgerilor de pe versanti ca urmare a ploilor abundente, drumarii intervenind pentru curatarea soselei, transmite Mediafax.

Hyundai Romania recheama in service 434 masini Sonata si Azera, din cauza coroziunii

Hyundai recheama in service 434 masini Sonata si Azera din Romania, din cauza faptului ca traversa puntii spate si/sau bratele suspensiei spate pot coroda. Astfel, dealerii marcii Hyundai vor verifica daca sunt afectate masinile, vor aplica tratament anticoroziv sau vor inlocui piesele afectate, daca este cazul.

ANAF a lansat in faza pilot spatiul privat virtual: Contribuabilii persoane fizice din Bucuresti si Ilfov pot sa-si consulte gratuit pe internet situatia fiscala

Contribuabilii persoane fizice din Bucuresti si Ilfov vor putea incepand de luni, 15 septembrie, sa consulte gratuit pe internet, prin site-ul ANAF, situatia fiscala: soldul obligatiilor neachitate, decizia de impunere, nota obligatiilor de plata si informatii despre CAS-ul declarat de angajator, a declarat luni, Ioana Petrescu, Ministrul Finantelor. Avem in vedere ca in 2015 sa extindem in toata tara acest program numit 'spatiul privat virtual, inclusiv catre persoanele juridice, care se vor putea loga cu username si parola.

Sute de vasluieni, expusi riscului din cauza lipsei vaccinului antihepatic A

Sute de persoane din cele doua localitati vasluiene cu focare de hepatita tip A in evolutie sunt expuse riscului de imbolnavire deoarece nu pot fi imunizate impotriva virusului care a provocat deja imbolnavirea a 66 de oameni, dupa ce autoritatile sanitare au ramas fara vaccin.

Cum te poti imbolnavi de dementa din cauza danturii. Studiul care arata o realitate nestiuta pana acum

Potrivit unui studiu realizat de un grup de cercetatori de la Universitatea din California, riscul de a se imbolnavi de dementa, la batranete, este mai mic la persoanele care au dinti si gingii sanatoase. Se pare ca.

HAOS pe cerul Frantei dupa ce Air France a anulat mai bine de jumatate din zboruri din cauza grevei pilotilor

Compania Air France a anulat mai mult de jumatate din zborurile de astazi, din cauza unei greve a pilotilor. Sindicatul acestora cheama la incetarea lucrului timp de o saptamana, ceea ce ar insemna cea mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )