Libnet.ro
UNICEF

09:00

Patru trenuri cu rute in sud-vestul tarii nu circula luni, din cauza inundatiilor

B1 B1,
Patru trenuri cu rute in sud-vestul tarii nu circula luni, din cauza inundatiilor

Patru trenuri Regio cu rute in sud-vestul tarii nu circula luni pe anumite segment din traseu, iar doua InterRegio au trasee deviate si vor ajunge la destinatie cu intarziere, din cauza inundatiilor. Potrivit . continuă pe B1

Inundatii. CFR anunta ca patru trenuri care au rute in vestul tarii nu circula luni

CFR Calatori anunta ca patru trenuri Regio cu rute in sud-vestul tarii nu circula luni pe anumite segment din traseu, iar doua InterRegio au trasee deviate si vor ajunge la destinatie cu intarziere, din cauza inundatiilor, anunta Mediafax.

Cod galben de ploi in vestul si sud-vestul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata o atentionare cod galben de ploi insemnate cantitativ, care vizeaza cinci judete din vestul si sud-vestul tarii, fiind valabila de sambata la ora 20. 00 pana luni la ora 10.

METEO Cod galben de furtuni pentru cinci judete din sud-vestul tarii

Mai multe judete din sud-vestul tarii se afla, pana luni la ora 18. 00, sub Cod galben de furtuni. Specialistii au mai anuntat ca in judetele vizate de avertizare va ploua si in noaptea de luni spre marti. De asemenea, hidrologii au emis Cod portocaliu de inundatii.

Un MORT si doi DISPARUTI, bilantul tragic al inundatiilor din sud vestul tarii

Doi oameni sunt dati disparuti in urma inundatiilor de astazi din judetul Mehedinti. Un barbat a fost ingropat de viu in masina in care se afla. Autoturismul sau a fost suprins de o alunecare de teren in.

Avertizare de ploi si vijelii in sud-vestul tarii

Timis, Caras-Severin si Mehedinti sunt judetele care vor fi lovite pana maine dimineata de ploi torentiale, grindina, asociate cu vintul puternic, avertizeaza Administratia Nationala de Meteorologie .

Prognoza meteo pentru luni si marti: Vremea se mentine instabila

Luni, in vestul si sud-vestul tarii vremea se va mentine instabila, iar valorile termice vor fi mai coborate decat in mod normal la aceasta data, informeaza Mediafax. Cerul va fi mai mult noros si se vor semnala averse, iar cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 20. 25 l/mp, in special in Oltenia si sudul Banatului. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si doar izolat vor cadea ploi de scurta durata.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )