Libnet.ro
UNICEF

11:00

Avertizare de ploi si vijelii in sud-vestul tarii

România Liberă România Liberă,
Avertizare de ploi si vijelii in sud-vestul tarii

Timis, Caras-Severin si Mehedinti sunt judetele care vor fi lovite pana maine dimineata de ploi torentiale, grindina, asociate cu vintul puternic, avertizeaza Administratia Nationala de Meteorologie . continuă pe România Liberă

Cod galben de ploi in vestul si sud-vestul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata o atentionare cod galben de ploi insemnate cantitativ, care vizeaza cinci judete din vestul si sud-vestul tarii, fiind valabila de sambata la ora 20. 00 pana luni la ora 10.

Codurile galbene de ploi si inundatii, mentinute in judetele Mehedinti, Timis si Caras-Severin

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prelungit, pana luni, codurile galbene de ploi si inundatii emise sambata, in Timis, Caras-Severin si Mehedinti.

Cod galben de ploi in Timis, Caras-Severin, Arad, Mehedinti si Dolj, pana luni

Judetele Timis, Caras-Severin, Arad, Mehedinti si Dolj se vor afla sub cod galben de ploi in intervalul sambata, ora 20. 00 - luni, ora 10. 00, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie. in acest.

Cod galben de inundatii pe rauri din Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti si Dolj, pana luni

Mai multe rauri din judetele Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti si Dolj se afla, pana luni, sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )