Libnet.ro
UNICEF

01:06

A fost retinut cel ce a amenintat trei tineri in fata unui camin studentesc

România Liberă România Liberă,
A fost retinut cel ce a amenintat trei tineri in fata unui camin studentesc

Barbatul in varsta de 32 de ani, care a amenintat cu pistolul trei tineri care stateau in fata unui camin studentesc, a fost retinut sambata de politie, dupa ce a fost audiat mai multe ore. continuă pe România Liberă

Barbatul care a amenintat cu pistolul trei tineri in Bucuresti a fost retinut de politie

Barbatul in varsta de 32 de ani, care a amenintat cu pistolul trei tineri care stateau in fata unui camin studentesc, a fost retinut sambata de politie, dupa ce a fost audiat mai multe ore.

Studenti amenintati cu arma, in fata unui camin studentesc. Pistolarul a fost retinut

Barbatul in varsta de 32 de ani, care a amenintat cu pistolul trei tineri care stateau in fata unui camin studentesc, a fost retinut sambata de politie, dupa ce a fost audiat mai.

Barbatul care a amenintat cativa studenti a fost retinut. Surse: Unul dintre studenti are dosar penal, iar altul ar fi fost drogat (VIDEO)

Barbatul care a amenintat cu un pistol un grup de studenti in fata caminului UNATC a fost retinut de politisti dupa sase ore de audieri, informeaza B1 TV. Suspectul este acuzat de loviri si alte.

Turcia: Cel putin trei oameni au murit si 40 au fost raniti in explozia unei masini-capcana

Nou atac in Turcia. O masina-capcana a explodat in apropierea unui post de politie. Cel putin trei oameni au murit si 40 au fost raniti, informeaza Reuters. Atacul s-a produs in provincia.

Cel putin trei morti si 40 de raniti intr-un atac cu masina-capcana din estul Turciei

Cel putin trei oameni au murit si 40 au fost raniti ieri seara in explozia unei masini-capcana in apropierea unui post de politie din provincia estica Van, in apropierea frontierei cu Iranul, informeaza postul de stat TRT, citandu-l pe guvernatorul local, transmite Reuters.

Studenti, amenintati cu pistolul in fata unui camin din Bucuresti

Mai multi studenti au depus o plangere la politie dupa ce un individ i-a amenintat cu un pistol chiar in fata caminului UNATC din cartierul Vitan din Bucuresti. Potrivit Digi 24, politia a demarat cercetari in urma acestui incident.

FOTO + VIDEO. Atentat cu masina-capcana in estul Turciei. Cel putin trei persoane au murit si 40 au fost ranite

O masina-capcana a explodat miercuri seara in apropierea unui post de politie din provincia estica Van, din apropierea granitei cu Iranul, a anuntat agentia de stiri Dogan, preluata de Reuters, potrivit Agerpres.

Un islamist care planuia un atentat in Germania a fost retinut

Un barbat care planuia un atentat terorist pentru festivalul din orasul german Eisenhuttenstadt, a fost arestat, potrivit RT.

Alerta terorista in Germania! Un islamist care planuia un atentat a fost retinut de politie

Un barbat care planuia un atentat terorist pentru festivalul din orasul german Eisenhuttenstadt, de langa Berlin, a fost arestat, potrivit Russia Today. Se pare ca oamenii legii au gasit explozibil i.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )