Libnet.ro
UNICEF

09:00

Fost sef al FMI, anchetat pentru spalare de bani

România Liberă România Liberă,
Fost sef al FMI, anchetat pentru spalare de bani

Fostul sef al Fondului Monetar International FMI) Rodrigo Rato este anchetat pentru spalare de bani, au declarat surse guvernamentale pentru cotidianul El Pais, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Rodrigo Rato, fostul sef al FMI, anchetat pentru spalare de bani

Rodrigo Rato, fostul sef al Fondului Monetar International FMI), este anchetat pentru spalare de bani, potrivit unor surse guvernamentale citate de cotidianul El Pais.

Fostul sef al FMI Rodrigo Rato, anchetat pentru spalare de bani

Fostul sef al Fondului Monetar International FMI) Rodrigo Rato este anchetat pentru spalare de bani, a declarat ministrul spaniol al justitiei, Rafael Catala, transmite Bloomberg.

Fostul sef al Fondului Monetar International, Rodrigo Rato, este anchetat pentru spalare de bani

Fostul sef al Fondului Monetar International Rodrigo Rato este anchetat pentru spalare de bani, au declarat surse guvernamentale pentru cotidianul El Pais. Rato nici nu a negat si nici nu a confirmat.

Fost viceprimarul Craiova, retinut pentru 24 de ore

Procurorii anticoruptie au dispus retinerea pentru 24 de ore si punerea sub urmarire penala a viceprimarului din Craiova, Cristina Mariana Calangiu, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, in forma continuata 9 acte materiale), se arata intr-un comunicat DNA.

VIDEO: Un campion mondial la sah a fost eliminat din concurs pentru ca trisa cu o aplicatie de iPOD

Campionul georgian la sah Gaioz Nigalidze a fost eliminat din turneul Mondial de la Dubai dupa ce comisia de supraveghere l-a prins cand trisa cu ajutorul tehnologiei, informeaza engadget.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )